Små glimt: Julehygge og mine fire julefavoritter fra arkivet!

Det her vejr kalder på varm kakao og masser af indendørs julehygge, hvilket betyder, at vi får bagt en masse. Vi har bl. a. bagt de lækreste pebernødder, du finnder opskriften her. Vi har også lavet Churros, det er blevet vores helt egen lille juletradition, og selvfølgelig også hjemmelavede æbleskiver. I morgen står den på konfekt og min yndlingsgløgg – vi har inviteret vores søde nabo til juleknas.

//Et billede fra tidligere i dag. De fine, kæmpe krus er fra erik bagger a/s, og det samme gælder den lange gyldne ske // (Modtaget som gave) Kagen er en bananmuffin med nutella-swirl

4 julefavoritter fra arkivet

Hvis du ikke allerede har prøvet min risalamande cheesecake, så skriv den lige på din to do – den er så god 🙂

Chokoladesmåkager er måske ikke det mest julede, men de her chokoladesmåkager er helt specielle for mig, fordi de altid har været der, når vi har julehygget derhjemme – hjemme hos min kære mormor og min skønne mor, og nu bliver de også bagt hjemme hos os på Bryggen hver eneste jul.

Havregrynskugler 2.0 – de her er seriøst gode! Og så mega nemme at lave.

Hjemmelavede flødekarameller – mums, mums, mums! Jeg laver altid hjemmelavede karameller til jul, det er så hyggeligt og smager fantastisk.

Rigtig god jul til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *