Gourmet-nytår på budget, ja tak!

//Indlægget er reklame for Lidl//

Perfekt belysning, lækker location, stilfuld servering og smuk, smagfuld mad serveret med lækre og nøje udvalgte dråber. Rammerne er perfekte i den her video, som Lidl står bag. Og jeg elsker alt ved den – både budskabet men ligeså meget gæsternes ansigtsudtryk, når de får regningen, og når de finder ud af, at det de troede, var de dyreste vine og råvarer, faktisk er billige kvalitetsråvarer, der bare har været i hænderne på en michelinkok.

127,06 kr. er hvad den supersmukke menu på billedet har kostet i råvarer (og drikkevarer) – det er så vildt! Jeg vil gerne bestille den til min nytårsaften – gourmet nytår på budget, det lyder som en god plan! Mangler bare lige kokken 🙂

Lidl har over 100 butikker i Danmark, og de har et kæmpe sortiment af dagligvarer af høj kvalitet til gode priser – de har bl.a. vundet øko-pristjek i Søndagsavisen i 2016. Jeg handler faktisk en del i Lidl, og synes deres kvalitet af bl.a. øko-varer er rigtig fin – næste gang skal jeg have den Chardonnay, de får i video med hjem.

Læs mere på Lidl.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *