Oreo havregrynskugler

 photo oreo-havregrynskugler_zpsrtrubtdd.jpg
// Sponsoreret indlæg //

Da jeg blev spurgt, om jeg ville lave en snack hack med Oreo Peanut Butter, havde jeg en ustyrlig lyst til havregrynskugler, sikkert fordi vi lige har hilst december velkommen, og derfor endte jeg også med at lave en lidt kreativ udgave af den klassiske havregrynskugle. Og jeg er glad – og meget tilfreds. Tænker faktisk lidt, at det her næsten må blive årets julekonfekt?! I hvert fald hvis man er glad for Oreos og peanut butter, ja og så selvfølgelig havregrynskugler, men hvem er ikke det? Det er især den salte smag, som jeg er helt pjattet med, fordi den komplimenterer den søde kiks på bedste vis.

Opskrift på Oreo havregrynskugler

Giver 12 Oreo havregrynskugler
1 pakke Oreo Peanut Butter, 154 g (klassiske Oreos kan også bruges)
35 g blødt smør
80 g flødeost
50 g havregryn
+
4 tsk. frysetørret hindbær
100 g salte peanuts
Evt. lidt guldstøv

Sådan laver du Oreo havregrynskugler

Blend de hele Oreo  Peanut Butter til en grov “mel”.
Ælt Oreo-mel, smør, flødeost og havregryn til en jævn masse.
Sæt massen i køleskabet, mens du kommer salte peanuts i en blender/foodprocessor og blender dem til en grov “mel”.
Bland frysetørret hindbær sammen med de knuste peanuts.
Tril små kugler (ca. 25 g stykket) og vend dem i blandingen af knuste peanuts og frysetørret hindbær.
Opbevar Oreo havregrynskuglerne i køleskabet.

Vind et års forbrug af Oreo (KONKURRENCEN ER SLUT)

Haps – siger jeg bare! Oreo til et helt år til en heldig vinder. For at være med i konkurrencen om 64 ruller blandede Oreos, skal du i kommentarfeltet komme med dit kreative bud på, hvad din snack hack med Oreo Peanut Butter, ville være, hvis du vandt. Altså hvilken dessert, kage eller sød snack, ville du kreere, hvis du vandt de mange Oreos. Vinderen bliver offentliggjort på bloggen d. 7 december. Held og lykke 🙂

 photo havregrynskugler-med-oreo_zpskr3c18hw.jpg

161 tanker om “Oreo havregrynskugler”

 1. Jeg ville forsøge at lave min egen oreo peanut butter millshake og så ville jeg lave chocolate chip cookies med dem. Muligvis ikke samme dag, men jeg er sikker på at begge ting smager himmelsk!

 2. Jeg ville blende dem og komme dem i en Banoffe Pie. Imellem karamellen og bananflødeskummet. Det kan vidt kun blive en succes!!!

 3. Tror det skal være noget konfekt-lignende 🙂 Evt. hvis man tager øverste kiks af og ligger marcipan ovenpå og chokoladeovertrækker.

 4. Islagkage med en oreo-peanutbutterbund og så en lækker flødeis ovenpå… og til servering karamelcreme – det må næsten blive lidt snickersagtigt! Uh, haos, nu bliver jeg helt lækkersulten… 🙂

 5. Haps! De havregrynskugler er skrevet på opskriftlisten til denne søde december måned!

  Min ide ville nok blive en twisted oreo chessecake. Er blevet ret vild med en peanut-lakrids kombi. Så ville forsøge mig med en klassisk kiksebund af peanut oreos og smør (evt også lidt hakket peanuts). En fløjlsblød frisk ostecreme med mild smag af peanutbutter og en let saltet lakridskaramel som topping. En tung, men ægte cheesecake bombe ;b

 6. Jeg ville lave en bund af hakkede oreo m peanutbutter, hakket mørk chokolade og Smeltet smør, som jeg lige ville bage 5-7 min i ovnen, til det er smeltet sammen.
  Ovenpå ville jeg smøre en blanding af: crunchy peanutbutter og friskost (måske iblandet lidt hakket chokolade og saltede peanuts).
  Øverst ville jeg pynte med et helt dækkende lag helt fintknuste oero m peanutbutter.

  Jeg har ikke eksperimenteret med det, så der er ingen mængdeangivelser. Tag den lidt på gefühl:)

 7. Uh, det er næsten for farligt at vinde Men nøj hvor ville det være lækkert Jeg ville helt sikker lave en lækker cheesecake med lime på oreo bund Det ville nok også blive til et par flødeboller med oreo kiks som bund!

 8. Uh, det lyder godt nok lækkert – tror jeg vist lige, jeg snart skal prøve! 😀

  Tror jeg vil knuse hele Oreos og bruge det som drys ovenpå yoghurt, skyr m.v. eller is – eventuelt is blandet med peanutbutter, det er jo SÅ godt! haha 🙂

 9. Jeg ville lave en lækker islagkage, med bunde af knuste Oreos og flødeost, så ville jeg lave is med Oreos og en is med bær, for at spille lidt surt op mod de søde, betrække den med chokolade og drysse med guldstøv og så kunne det egentlig blive en fin dessert nytårsaften

 10. Jeg ville lave små kiksekager i muffinsforme. Chokolademassen laves af chokolade og kondenseret mælk og så med Oreo peanutbutter i stedet for salte crackers eller vanillekiks. Mmm 🙂

 11. Jeg ville nok lave en oreo milkshake 🙂
  Oreos, Vanilieis i blenderen og så karamelsovs som topping 😀

 12. Jeg ville lave en islagkage med hvor knuste Oreo Peanut Butter udgør bunden samt findes i selve isen! mUMs!

 13. Jeg ville lave en dessert med flere lag. Lidt trifli artigt med oreo krymmel, hvid chokolade mousse, mørk chokolade mousse og pynte med frisk frugt på toppen 🙂

 14. Jeg ville blande hakkede Oreos i en lækker vaniljeis, som jeg ville komme en lækker karamelsovs over, og måske lidt friske bær.

 15. Jeg tænker at banan og peanutbutter er mega gode sammen.. Så en bananacreme pie the American Way med oreo crust er et godt bud fra min side! 😀

 16. Jeg ville lave en lækker islandsk lagkage med irri bund og chokolade lag og til sidst flødeskum med oreo på toppen! Måske et par jordbær?❤️ Lækkert!

 17. EJ! Lige en konkurrence for mig Jeg har næsten lige selv lavet en Oreo lagkage (kæmpe hit) Så dem skulle der helt sikkert laves flere af! Ellers ville jeg udforske og afprøve alt fra pandekager til julekonfekt må lykke være med mig

 18. Da jeg boede i USA, levede jeg af oreos. De har så mange slags.
  Men et ristet pitabrød med peanutbutter og smuldret peanutbutter oreos oven på er genialt! Et tip er hermed givet videre.

 19. Uh, mon ikke det ville blive til en fræk chokolade bombe af en lagkage med oreo bunde og evt. creme også? Haps! Det er jo kun december en gang om året 😀

 20. En lækker cheesecake. Jeg har lavet den med de klassiske oreo’s, og vil prøve opskriften m ed peanut versionen. Skal helst sikkert også lave oreo havregrynskuglerne – MUMS

 21. Jeg ville lave en bund af knuste Oreo peanutbutter og lidt smør. Fylde den med lækker karamel, drysse med ristede salte peanuts og toppe med en lækker chokoladeganache

 22. Åh det ser lækkert ud – kan kun forestille mig at en havregrynskugle får sig en gevaldig upgrade når der tilføjes oreos! Mit nære forhold til oreos går tilbage til da jeg var på udveksling i USA og på det nærmeste havde oreos som en del af mit faste fødeindtag. Det var tider!

  Min bedste opskrift må være en oreo cupcake som en veninde serverede for mig for er par måneder siden – med en hel oreo i midten af kagen og en cream cheesefrosting med knuste oreos. Har ikke kunne glemme den kage siden, og savler lidt bare ved tanken om den 😉

 23. Jeg tænker en cheesecake…Jeg er ikke så kreativ i et køkken, så det er lige det eneste jeg kan komme i tanke om 🙂

 24. Hvis jeg vandt et årsforbrug af oreos ville jeg putte dem i alting! Lagkager, is, cupcakes, cheesecakes.. smuldre dem over min skyr til morgenmad.. mmmhm :p
  ej.. Jeg tænker jeg ville prøve med en lagkage med chokolade, peanutbutter oreos og salt-karamel… 🙂

 25. Jeg er vild med Oreolagkage. Knuste Oreo blandes med creme og flødeskum og lægges mellem cacao-lagkagebunde. Pynt med flødeskum og hakket chokolade

 26. Uh, uh…
  Jeg tror jeg ville lave en banoffe-pie, peanutbutter edition. Tror der ville gå mega godt sammen med bananer, karamel og flødeskum. Måske man dog kun skal have ét stykke 😉

 27. Oreo/vaniljeis Milkshake!
  Oreo Muslibar!
  Oreo “nutella”!
  Oreo cheesecake!
  Oreo crumble som topping til skyr.
  Oreo Banoffie Pie

  Jeg ville være ustoppelig 😀

 28. Jeg ville lækre nogle lækre cupcakes med peanutbutter og komme fintblendede Oreos i en lækker frosting. Som pynt ville jeg sætte en Oreo på toppen.

 29. Fed konkurrence! Jeg kender en derhjemme, jeg ville blive populær hos, hvis jeg vandt! 😀

  Jeg ville begive mig ud i at lave en lækker oreo is!

 30. Ville lave en kiksebund til en lagkage af oreos med hvid chokolade ganache, så en lys drømmekagebund, så karamelmousse og endnu en drømmekagebund. På toppen hvid chokolade ganache i toppe, hvor der er strøget knuste oreos over. Chokoladehegn af hvid chokolade rundt om kagen

 31. Jeg vil lave nogle Oreo snacks hvor smør og skumfiduser smeltes, derefter tilsættes Rice Krispies og hakkede Oreos. Til sidst nedkøles massen og skæres i firkanter 🙂

 32. Jeg er helt, totalt, SMASK forelsket i oreo-cheesecake 😀

  Sikke en lækker oreo-havregryns-kugle!! Mums 😉 MEN jeg fejllæste opskriften og kom pistacie på i stedet for penuts – WAUW det var lækkert! Selv min meget traditionelle jule-bager-veninde ville da gerne lige have opskriften 😀

 33. Jeg vil helt klar prøve at være kreativ med en Oreo-cheesecake. Det gode er jo at hvis man vinder, har man masser af Oreo så det er bare med at være kreativ og prøve 😉

 34. Til min kommende store fødselsdag ville de garanteret både komme i frostingen på mine cupcakes og som bund i cheesecakes – måske også drysset oven på chokolademousse 😀

 35. Jeg har engang lavet den absolut lækreste cheesecake med oreo, og den så absolut på bordet igen hvis jeg vandt!

 36. Oreo trøfler! Eller måske en oreo Cheesecake! Omg så kunne man bruge fyldet som Cheesecake massen og kiksene til bunden eller lave oreo trøfler af fyldet indeni og så rulle det i knuste oreo kiks hvad med flødeboller med en oreo bund! Eller bagte Cookies med oreo indeni serious!!! There is no ending

 37. Oreo trøfler! Eller måske en oreo Cheesecake! Omg så kunne man bruge fyldet som Cheesecake massen og kiksene til bunden eller lave oreo trøfler af fyldet indeni og så rulle det i knuste oreo kiks hvad med flødeboller med en oreo bund! Eller bagte Cookies med oreo indeni maracoons! Selvfølgelig oreo macaroons serious!!! There is no ending

 38. En Oreo Peanut butter islagkage! Dette er en idé jeg kom på for et stykke tid siden, jeg har prøvet den en enkelt gang og den blev virkelig god! Jeg prøvede mig lidt frem, så har ikke en rigtig opskrift, men her er sådan som jeg cirka gjorde:

  Islagkage med Oreo Peanut Butter består af:
  – Brownie med Peanut Butter Oreo’s
  – Derpå en peanutbutteris
  – På toppen evt. Dulche de leche, knuste Oreo’s og hakkede peanuts.

  Fremgangsmåde:
  Brownie:
  – Halver dine Peanut butter Oreo’s
  – For en springform med de halve Oreos hvor cremen sidder på (Cremen skal være opad og de resterende halve gemmes til senere!)
  – Lav din yndlingsbrownie og hæld dejen i springformen og bag!

  Is med peanut butter:
  – Her vil jeg foreslå at søge på nettet og finde en opskrift, jeg kan anbefale Emma Stafford’s youtube-kanal. Hun viser hvordan man nemt laver en virkelig lækker peanut butter is uden ismaskine!
  Jeg foreslår at man bruger en chunky peanut butter men det er selvfølgelig op til en selv:-)

  – Isen fordeles på den kolde Brownie-bund og sættes i fryseren.

  – Når isen er blevet helt kold, kan man jo tage den ud og pynte den som man vil. Jeg tænker først at smøre et lag Dulche De Leche på toppen og derefter hakke de resterende halve Oreo’s med en håndfuld peanuts og drysse på toppen:-)

  Jeg krydser fingre!

 39. Jeg vil lave små issandwich. En klump is lægges mellem to oreo og klemmes. I fryseren med dem og jeg har alletiders snack klar.

 40. Ikke så original, men til gengæld er jeg sikker på at den er superlækker. En oreo-peanutbutter-cheesecake :smiley:

 41. Nøj det er svært at vælge! Jeg tror dog, at jeg ville lave islagkage med peanutbutter-oreo bund og vaniljeis toppet med swirls af dulce de leche karamel 😉

 42. Jeg ville klart bage brownie med marsmellows og oreos. Den er i toppen af favoritlisten herhjemme og hvergang vi skal medbring kage til diverse arrangementer Vildt lækker

 43. Hvis jeg overhovedet kan nå at lave noget som helst inden mine dejlige unger har spist dem, så må det blive noget Oreos-vanilleis med masser af ægte vanille!

 44. Jeg ville lave en cheesecake. Jeg har set versionen med almindelige oreos, men jeg er sikker på, at det ville fungere ligeså godt med peanutbutterversionen ✔️

 45. Jeg tror jeg ville lave en svinestreg af cheesecake. Med peanutbutter-oreos bund og en ostecreme med citron/appelsin og passionsfrugt. Syren må vær perfekt op imod de søde peanutbutter-oreos. Der ku selvfølgelig også snige sig lidt crunch i ostemassen i form at knuste peanutbutter oreos..

 46. Jeg ville bruge en peanutbutter-oreo i en hindbær trifli. Hindbærmousse, creme fraiche rørt med vanilie og så knuste peanutbutter-oreos..
  Og så skulle jeg nok finde på en MASSE andet lækkert med de resterende pakker 🙂

 47. Min kærestes absolutte yndlingsspise er peanutbutter, og hans yndlings snack er oreos, så det ville jo være en fryd at vinde!

  Men jeg ville lave en lækker peanutbutter cheesecake, hvor oreokiksene skulle bruges til bunden, samt som crunch på toppen sammen med chokoladesovs 😀

 48. Jeg ville lave en lækker oreo peanutbutter smoothie, måske også med lidt julekrydderier! Og så selvfølgelig snacke oreos rent, men jeg kokkerer

 49. Vil uden tvivl lave en Oreo – peanutbutter – Cheesecake med saltet karamel topping.

  Her i huset er det total yndlings kage, med almindelige Oreos, men er ret så sikker på, at den kun kan smage himmelsk ved at den er med Peanutbutter <3

 50. Jeg skulle lave bunkevis af Oreo brownies, de er sååå himmelske, med knuste oreo’s i dejen og masser af hele Oreo’s stukket ned i dejen inden de bliver bagt, uhhm

 51. Uhh jeg ville hygge mig med alle de oreo’s, der skulle helt sikkert laves cupcakes, is og en helt masse dypning i mælk

 52. Jeg tror jeg ville lave en udvidet version af peanutbutter cups, hvor jeg ville lave en bund af oreo, med peanutbutter ovenpå, og så overtrukket med chokolade

 53. Oreo peanut butter cheese cake vil jeg gerne prøve Ellers har jeg tanker om hjemmelavet vaniljeis med oreo overraskelser i – måske når min kæreste åbner de pind-is-forme jeg har fået ind i hans pakkekalender (Shhhh)

 54. Uhhhmmm… Jeg tror, jeg ville eksperimentere med en banankage med Oreo Peanutbutter chunks 🙂 på toppen skulle der være en chokolade-fudge frosting med hakkede peanuts… Kan allerede mærke mundvandet begynder at løbe 😉

 55. Uh, den er tough…. Hmm, det falder dog altid i god jord i min familie med en islagkage, kiksekage eller som småkager til en god kaffe eller et krus The 🙂

 56. Min mor og jeg har til de fleste fødselsdage lavet vores efterhånden berømte (haha) daim islagkage. For en måneds tid siden “udviklede” jeg den, så i stedet for at bruge mandler og hasselnødder til bunden, benyttede jeg lidt hasselnødder og resten var peanuts. Jeg lavede både en med oreo-is og daim-is på toppen og de smagte da begge to rigtig godt, men jeg er sikker på, at de med peanut butter oreos ville smage himmelsk. Så ville det salte fra peanuts i nøddebunden passe med det søde/salte fra vanilleisen med peanut butter oreos. Hvis jeg vandt et års forbrug af oreos, ville det helt sikkert være min mors og min islagkage, der skulle udvikles endnu mere! Man kunne også lave peanut butter oreo brownies og skære dem i små stykker for derefter at tilsætte dem til vanilleisen i islagkagen – det ville helt sikkert også smage himmelsk eftersom brownie og is i forvejen går så glimrende sammen. Og så knuse nogen af oreo kiksene som chrunch

 57. Min mor og jeg har til de fleste fødselsdage lavet vores efterhånden berømte (haha) daim islagkage. For en måneds tid siden “udviklede” jeg den, så i stedet for at bruge mandler og hasselnødder til bunden, benyttede jeg lidt hasselnødder og resten var peanuts. Jeg lavede både en med oreo-is og daim-is på toppen og de smagte da begge to rigtig godt, men jeg er sikker på, at de med peanut butter oreos ville smage himmelsk. Så ville det salte fra peanuts i nøddebunden passe med det søde/salte fra vanilleisen med peanut butter oreos. Hvis jeg vandt et års forbrug af oreos, ville det helt sikkert være min mors og min islagkage, der skulle udvikles endnu mere! Man kunne også lave peanut butter oreo brownies og skære dem i små stykker for derefter at tilsætte dem til vanilleisen i islagkagen – det ville helt sikkert også smage himmelsk eftersom brownie og is i forvejen går så glimrende sammen. Og så knuse nogen af oreo kiksene som chrunch på toppen af islagkagen. Så ville det hele passe sammen. Åh, bliver helt lækkersulten nu – håber jeg vinder, så jeg kan overraske min mor med det! 😀

 58. Her hjemme skulle der helt klart laves en cheesecake, cookies og milkshake med oreos. Men der ville nok også ryge en del inden, jeg overhovedet ville nå så langt. :joy: :joy: 😀 Alle herhjemme ELSKER oreos. 😀 <3

 59. Jeg vil helt klart lave en lækker islagkage og oreo balls overtrukket med chokolade. Min søn og mand vil helt klart bare spise dem direkte fra pakken

 60. Uhh, jeg ville lave nogle trøfter tror jeg. En lille kugle af peanutbutter frostingen i midten, og så lave en masse af kiksene. Måske knuse dem og blande dem op i noget ganache. Så overtrække i en god, mørk chokolade. Det skal jo heller ikke blive alt for sødt 😉

 61. Ville lave en cheascake med oreo bund til min veninde da hun elsker oreo. Vil nok inviteret mine veninder på en oreo dag hvor vi skal spise lækkerier med oreo i

 62. Helt sikkert en kæmpe kage med oreo brugt i alle former. Mousse, kagebunde, måske endda is! Vil SÅ gerne vinde:)

 63. Jeg ville involvere mine børn, da de helt sikkert har de vildeste kreative ideer, og absolut skal hjælpe mig med at konsumere alle de oreos. Jeg tror vi kunne finde på at lave pandekager med oreos i, bygge et kagehus, evt kombinere oreos og bacon (ja!), kagemand med oreospynt og eihj, der er mange fede snacks

 64. En lækker is med oreo i store stykker. Den er opfundet allerede men men men min hjemmelavede vanilleis som bund er ikke tidligere afprøvet med oreo og ej heller peanutbutter. Kh pernille

 65. Der skal helt sikkert laves cheescake af oreos, måske også nogle muffins, en creme til fx lagkage ala kæmpe oreo som lagkage

 66. Vi eeeelsker orio, det er så lekkert at knuse i is. Og oreo ostekage jummi 😉 og ikke minst oreo cup cake’s 🙂

 67. Jeg ville lave en Oreo cheesecake og invitere min søster til at dele herligheden med mig – 2 piger + 1 OREO cheesecake her i december – det kan kun blive godt 🙂

 68. Jeg ville lege med ismaskinen (klassisk vanille eller måske en ‘sundere’ variant med yoghurt) og peanut-Oreos – tænker, det kun kan ende godt :yum:

 69. Jeg ville lave orio nutella. Halv nutella opskrift bladet med det bløde peanut butter smeltet ved svag varme. Og så små stykker af kiksen rørt i til sidst. Smager fantastisk på brød og i kager..

 70. Jeg ville lave den flotteste og lækreste konfirmationskage til min niece, Laura. Hun skal konfirmeres til maj og hun har altid ELSKET Oreos! Så jeg ville ikke så meget spise den selv, men istedet overraske og glæde en skøn, genert ung pige med en helt personlig – og utraditionel – kage ❤️

 71. Ville selvfølgelig lave en Mississippi mud pie med oreos, en oreo cheesecake og så en oreo pie! de skulle allesammen serveres til min årlige kagefest, som er en fast og meget velanset tradition i min venneflok og så skulle resten bare guffes rent

 72. Mmmm helt sikkert noget med lækker hjemmelavet vaniljeis indeni store sprøde oreo cookies, altså som en sandwich!

 73. HELT klart oreo cheesekage – den har jeg ikke fået taget mig sammen til at gå i krig med endnu 🙂

 74. Herhjemme er Oreos et kæmpe hit -og det er julekonfekten da også. Så jeg tænker at eksperimentere med at kombinere marcipan, nougat og Oreos i en lækker symfoni – måske krydret med noget let syrligt såsom tørrede jordbær. Mums

 75. Ville forsøge at lave “Cookie cupcake isvaffel”, som er cupcakes med indbagte oreos i isvafler + icing og drys så det hele ligner en god vaffelis 🙂

 76. Så ville jeg lave en oreo islagkage, med lækre kagebunde, og vanille is med knuste stykker oreos. Det kunne være at der også skulle indgå et strejf af karamel eller Baileys likør i islagkage lagene, som en lækker overraskelse det
  forestiller jeg mig ville være helt vidunderligt, og helt klart noget jeg ville prøve, skulle jeg være så heldig at vinde

 77. Der er mange muligheder.. Men evt konfekt, cheesecake og cookies… Så ville jeg gerne lave en dessert med knuste oreos lagt sammen med noget creme af en art og så friske bær

 78. En bund med oreo kiks, som er knust og rørt med lidt smør. Så i en springform og på køl. Lav vanilieis med knust oreo i og kommes det i springformen og i fryseren. Slut af med hindbær på toppen.

 79. Jeg ville lave en cheesecake, hvor bunden er lavet af oreo, og så en jordbær gel på toppen 😊 Udover det vil jeg lave cookies og tilsætte chokolade og skumfiduser 👌🏻Til sidst vil jeg lave en chokolade/peanutbutter muffin, hvor bunden er en oreo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *