Små glimt: Yndlingste og den sødeste bog


Det er tid til te! Og jeg er ret vild med det, faktisk drikker jeg stort set kun te, når det bliver koldere, mørkere og mere hyggeligt i vejret. Det er nu!! Elsker solrige efterårsdage – faktisk mere end en varm sommerdag. Jeg skifter yndlingste hver sæson, tror jeg, sikkert fordi jeg generelt ikke er den store tedrikker 🙂 I år er det Perch’s lækre grønne te med citron/ingefær og vaniljearoma. Åh, elsker den! Den er også genial til iste, hvis man er til det! Men nok allerbedst til en smuk efterårsdag, hvor der lige er en time, hvor der er helt stille i lejligheden, og jeg har tid til at bladre i Liv Martines og Simone Thorup Eriksens nye, fine “Kagetid”. Får lyst til at tage Ísak med i køkkenet og lave de sødeste kager. Bogen kan virkelig anbefales til alle jer, der har bageglade børn -der er masser af fin inspiration på lækre kager og sjove detaljer! Bogen “Kagetid” kan købes her! (reklamelink)

Boas sover, min kæreste er ude, og Ísak er Zoologisk Have med min lillebror og hans kæreste… Det stille øjeblik, ahhhh! Jeg trykker udgiv på det her indlæg, nyder min te og bladrer videre i bogen.

Dejlig dag til jer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *