chiagrød med mandelmælk

Hverdagsglimt: Den bedste chiagrød med bærpuré

chiagrød med mandelmælk

//Juiceren er sponsoreret af Spinchy.com//

Jeg er typen, der ikke gider spise det samme til morgenmad i særlig mange dage i streg, derfor prøver jeg at være lidt krea, når tiden er til det – men det må også gerne være nemt, derfor er køleskabsgrød ret genialt, når morgenerne er lidt pressede. Lige nu er det chiagrød med mandelmælk og lækker bærpuré, som hitter.

Jeg skrev for lidt tid siden, om den nye Novis Vita-juicer, der er flyttet ind herhjemme, den kan nemlig lave andet end juice. Den kan lave puré – ret genialt, når man craver lækker topping til sin grød, og man har en baby, der lige er begyndt at spise mos og frugtpuré – Boas’ favorit lige nu er avocado og mango.

Se mere om Novis Vita-juiceren her! (reklamelink)

chiagrød med mandelmælk

Chiagrød med mandelmælk

Opskriften giver 2 portioner
  • 4 dl mandelmælk
  • 6 spsk. chiafrø
  • Korn fra en halv vaniljestang el. 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk. honning
  • 1 nip salt
Sådan gør du:

Bland mandelmælk med chiafrø, honning, salt og vaniljekorn og rør det godt sammen. Lad det stå i køleskabet til næste morgen. Rør chiagrøden godt igennem – rør evt. lidt skyr eller græsk yoghurt i. Anret i to glas og top med dine yndlingstoppings – i øjeblikket topper jeg med hjemmelavet frugtpuré – på billedet er det hindbær og jordbær, men mango er også en favorit pt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *