Vores yndlings sommerjuice

Lykken var gjort, da vi for nogle uger siden fik en ny juicer ind ad døren, Ísak er nemlig helt pjattet med at lave juice, og da vores juicer var gået i stykker, har vi haft en laaaaaang juicepause. Men nu bliver der juicet igen – vi har nemlig hilst en sort Novis Vita-juicer velkommen – den er stor, robust og tung, og vi har egentlig ikke rigtig plads til den, men vi elsker nypresset juice, og den er virkelig, virkelig en powermaskine, som får udnyttet al frugten helt optimalt. Vi er vilde med den!

Vores yndlingsjuice lige nu er æble, jordbær og et strejf af ingefær. Frisk, sød og med lidt power.

Novis Vita-juiceren har tre forskellige funktioner – jeg vender tilbage i næste uge, hvor jeg viser, hvad vi også bruger vores nye power-ven til.

Juiceren kan bl.a. købes her!

//Indlægget er sponsoreret af Spinchy.com//

  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *