Vind: ” Lakrids i maden” af Johan Bülow!

 photo lakridsimaden_zpsf5cd3068.jpg

Er du fan af lakrids i mad og desserter, så bliver du nødt til at få fingre i Johan Bülows lækre lakrids-kogebog. Bogen er proppet med lækre og overraskende opskrifter med lakrids, jeg har i hvert fald mange på to do-listen i mit køkken.

For at være med i konkurrencen, skal du i kommentarfeltet fortælle, hvordan du bruger lakrids i mad, kager eller desserter? Og så må du også gerne lige Cute Carbs på facebook!

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Saxo.com – og hvis du ikke vinder, kan bogen købes her!! Vinderne får direkte besked d. 22. november!

 photo lakridsimaden2_zpsf7a97ea7.jpg

 photo lakridsimaden_2_zpsb484834c.jpg

195 tanker om “Vind: ” Lakrids i maden” af Johan Bülow!”

 1. Sammen med min mor bagte jeg en lækker æbletærte med lakridspulver i samt kyskager med lakrids i. Begge dele blev virkelig, virkelig godt.

 2. Min kæreste og jeg bruger tit lakrids som lakrids sirup og pulver til at peppe kager og desserter op.. blandet andet din opskrift med oreos, lakrids pulver og sirup overtrukket med hvid chokolade er et kæmpe hit. Min kæreste bruger os lakrids i den daglige madlavning med kæmpe succes, men hvad han gør deler han ikke med nogen 🙂

 3. Jeg elsker mad med lakrids og bruger det både i det sure og søde køkken (har lavet lakridssalt, cheesecake, småkager mm.), og bruger det også i drinks – fx. i en cocktail med champagne og kirsebærvin. Lakrids er en fantastisk alsidig ingrediens!

 4. Jeg bruger Lakrids i kager og desserter særligt i flødeboller og hjemmelavet romkugler rullet i Lakrids og kokos. 🙂

 5. Jeg er faktisk ikke særlig god til at bruge lakrids i maden, jeg er bedre til bare at spise lakridsen 🙂 men jeg vil rigtig gerne lære nogle retter hvor den skønne lakrids kan indgå.

 6. Jeg har både bagt lakrids cupcakes med lakrids frosting og jeg har stegt andebryst med lakrids marinade. Det er fremragende at eksperimentere med.. 🙂

 7. Jeg bruger lakridspulver i marengs og så har jeg brugt det ovenpå mine hjemmelavede flødeboller, hvis de er overtrukket med hvid chokolade..

 8. Må bare vinde!!!! Jeg ELSKER lakrids, men er så dårlig til selv at finde på opskrifter, så hjemsøger nettet hele tiden. Oftest bruger jeg det i dessert køkkenet.

 9. Jeg har brugt lakrids både i bagværk og som marinade til andebryst. Det er spændende at eksperimentere med og det smager jo godt! 🙂

 10. Uhm, jeg bruger også meget gerne lakrids i desserter og søde sager. Fx i mine yndlingscookies med citron og lakrids.

  Mvh Sarah

 11. Jeg har indtil videre kun indtaget kager og mad med lakrids i. Men på min to do liste står der forskellige småkager – sød + salt lakrids sirup – lakridsfrikadeller. Ville elske at vinde denne bog. Kh Bente

 12. Mhmm lakrids er og bliver bare lækkert! Mums!
  Jeg er især fan af cupcakes med lakrids, både i selve kagedejen og et drys på toppen af marengsen eller creamcheesen. Lakrids i cookies er bestemt også et hit!

  Min næste udfordring må være lakrids i maden, det har jeg ikke kastet mig ud i, endnu (-; !!

 13. Min favorit med lakrids er lakridsmousse, som jeg sidst lavede til min fødselsdag 🙂 Uhm, fantastisk kombination af lakrids, og fløde uden det bliver for meget

 14. Jeg bager gerne kager med lakrids i – i dejen og/eller i frostingen. Men hvis ikke jeg har tid til at bage en kage, og bare skal have noget lækkert og lakrids “nu og her”, så kommer jeg noget lakridspulver på nødder og rosiner – vildt lækkert… og nemt!

 15. Mmm, jeg elsker lakrids! Jeg vil gerne prøve at lave mere kager og desserter med lakrids i. Jeg har ikke prøvet det i madlavning, endnu 🙂
  Jeg plager at lave lakrids marengs! Og så har jeg prøvet at lave hjemmelavet lakrids is.

 16. Jeg bruger primært lakrids i snacks – enten sunde (lakridsmandler) eller syndige (chokoladetrøfler med lakrids). Men jeg er stadig lidt tilbageholden med at bruge det i anden madlavning. Derfor har jeg længe gået og kigget på netop denne bog. 🙂

 17. Jeg bruger lakrids rigtig meget når jeg bager, både i en lækker bradpandekage, lækre cookies og især marengs, gerne og med et pift af after eight samtidig. Jeg har også prøvet at lave en hjemmelavet is med lakridspulver og knuste tyrkisk peber drysset over og så ovenpå en mandelbund.

 18. Har lige bagt Æbletærte med lakrids 🙂 elsker alt med lakrids. Lavede den anden dag koteletter i fad med abrikos og granulat lakrids, chili og fløde super lækkert, ville så gerne eje den bog 🙂 p.s din brownie Cheesecake styrer ….

 19. Jeg krydser virkelig mange fingre for at vinde den bog. Jeg elsker elsker elsker lakrids men bruger det desværre slet ikke i madlavningen – og jeg har derfor i den grad brug for inspiration til det! 🙂

 20. Elsker alt med lakrids. Har lige bagt Æbletærte med lakrids og lime, men min hjemmelavede koteletter i fad med lakrids granulat, abrikos, chili og fløde den er super . P.s din Brownie Cheesecake den styrer 🙂

 21. Indtil videre har jeg lavet lakridsis, marengskys med lakrids og mandler med lakrids, og vist et par enkelte ting til. Er vild med lakrids i maden og ville elske at få en bog om det så jeg kunne blive bedre til at bruge det i det salte køkken også.

 22. Jeg bruger ofte lakrids i desserter, da det er super kontrast til alt det søde 🙂 Drikker også altid lakrids the

 23. Må nok sige at jeg ikke har nogen erfaring med lakrids i maden, men det lyder super spændende, ser ud til at være en super bog hvor man kan få masser af ideer ;-)))))))

 24. Skøn konkurrence – jeg ELSKER lakrids! Jeg har de sidste to år bagte lakrids-småkager, der spises her i den søde, kommende juletid 🙂

 25. Jeg har lige netop taget salt/lakrids mandler ud af ovnen – Det er så lækkert 🙂

  Det er også rigtig godt sammen med kylling til aften 🙂

 26. Min favorit er tranbær/lakrids cookies eller brændte lakrids mandler med lakrids sirup og lakrids pulver. MUMS!
  Har endnu ikke prøvet det særlig meget af i mad, der rækker min fantasi ikke så langt, så hans kogebog ville være fantastisk at eje! 🙂

 27. Jeg er ikke det mest opfindsomme menneske når det kommer til at eksperimentere med mad, så jeg bruger egentligt ikke så ofte lakrids når jeg laver mad, men jeg ELSKER lakrids og har en masse liggende som jeg skal eksperimentere med. Lige pt. har jeg kun prøvet at drysse rålakridspulver henover morgenmaden eller noget frugt, men mit næste projekt er at finde en opskrift hvor jeg får blandet chokolade og lakrids for dét er virkelig godt!

 28. Jeg bruger lakrids i lækre flødeboller med lakridsskum, marcipanbund og hvidt chokoladeovertræk – dét er nemlig lækkert! Denne her bog er jo et musthave, når man elsker lakrids 😀

  Og jeg har selvfølgelig liket dig på facebook!

 29. Jeg bruger kun lakrids i meget lille omfang i min madlavning, og det er en skam! Jeg bruger oftest lidt lakridt på mine snack mandler eller i min morgengrød, men er også blevet ret vild med at lave lakridsflødeboller!

 30. Mmmm, elsker lakrids! Har for nyligt brugt det til lakrids/granatæble flødeboller og i marinade til laks, men det meste kan jo spices op med lakrids! Ville elske at vinde bogen til inspiration! Og jeg liker dig selvfølgelig på facebook 🙂

 31. Jeg bruger lakridspulver blandet op med græsk youghurt, når jeg skal bruge et sundere alternativ til alm lakrids. Jeg kunne dog vildt godt tænke mig mere inspiration til lakrids i maden så jeg krydser fingre for at jeg vinder bogen 🙂

 32. Jeg bagte for nylig cookies med hakkede lakridsmandler i – de blev meget gode og lakridsen trådte rigtig fin i karakter i de søde cookies 🙂

 33. Jeg er vild med lakrids, men er endnu ikke kommet igang med at brude det i madlavning. Jeg tror, at til at starte med, vil jeg bruge det i desserter. Glæder mig til at komme igang 🙂

 34. Jeg bruger det primært i småkager med lakrids og tranebær. De smager himmelsk. Det er også godt på brændte mandler 🙂

 35. Jeg bruger lakridspulver blandt andet når jeg mangler en sund snack. Så lægger jeg mandlerne på en varm pande med honning i et par minutter. Bagefter blandes de med lakrispulveret oh kommer derefter i køleskabet, før de kan nydes. Mums 🙂

 36. Jeg har mange gange overvejet om jeg skulle bruge lakrids i mad og jeg har aldrig rigtig prøvet. Det er derfor, at det kunne være super fint at vinde bogen, så jeg kan få mere inspiration.

 37. Jeg er for nyligt begyndt at eksperimentere med lakrids i madlavningen, og jeg er blevet helt afhængig af den karakteristiske smag 🙂 Jeg elsker at putte lakrids i vaffeldejen og efterfølgende toppe vaflen med en kugle vaniljeis og et stænk lakridssirup – det er himmelsk!

 38. Jeg synes bare det smager så godt med lakrids i desserter og kager, og det bliver bedst om det f. eks. komineres med sitron/skrem/fromage 🙂

 39. Jeg har netop lavet fyldte chokolader med hvid chokolade-lakrids-ganash. Det giver lige chokoladerne et kick, når der kommer lidt god lakridspulver i 🙂

 40. Den bog er på ønskelisten herhjemme! 🙂 Jeg har kun prøvet at bruge lakrids i kager, marengs og flødeboller. Men jeg elsker det, så ville være dejligt med inspiration til flere måder at bruge det på 🙂

 41. Jeg bruger slet ikke lakrids i maden, for det kan jeg ikke finde ud af. Det er derfor, jeg gerne ville vinde bogen 🙂

 42. Uh, den bog gad jeg da godt have fingrene i!
  Jeg bruger lakridspulver i min hjemmelavede ristede mÿsli, og så elsker jeg at lave varm lakridsmælk – 1 til 2 tsk lakridspulver røres ud i 2 dl varm mælk. Det smager bare godt! 🙂

 43. Jeg bruger lakrids til næsten alt!
  Jeg elsker at lave desserter med lakrids, men også for eksempel kylling kan blive lækkert og utraditionelt krydret med lidt lakrids.
  Og så er det jo også skønt bare at spise – eventuelt mens man laver mad 😀

  1. hvordan får I jeres kommentarer ind – jeg kan skrive en kommentar, navn og email, men der er ingen steder at trykke mig videre, så kommentaren kommer til at stå sammen med jer andres 🙂

 44. Har ikke prøvet at lave noget mad eller kage med lakrids endnu, men har næsten lige købt lakridspulver, så jeg har helt klart planer om at prøve det meget snart 🙂

 45. Jeg har ikke prøvet at bruge lakrids i min madlavning endnu, men har lige købt lakridspulver, så det skal helt sikkert prøves snart 🙂

 46. Jeg har ikke brugt lakrids i madlavning endnu, men har netop købt lakridspulver, så har absolut planer om at prøve noget forskelligt.

 47. Jamen det er jo netop derfor jeg er med i Konkurrencen, jeg Mangler gode ideer 🙂 til nu kun i is, marengs og pannacotta , men det er til gengæld også Lækkert 🙂

 48. Jeg eeeelsker lakrids og bruger primært lakridspulver fra Johan Bülow til ugentligt at lave lakrids kyskager, og når der rigtig skal hygges er jeg blevet helt vild med lakrids/ribs muffins. Har længe tænkt på at eksperimentere med lakrids i øvrige måltider end bare desserter, så håber på at vinde denne fine bog, så jeg kan blive inspireret 🙂

 49. Jeg elsker lakrids, men især A’eren fra Johan Bulow. Indtil nu har jeg lavet mandelbund med lakrids og daddelkugler rullet i lakridspulver. Det er mums!

 50. Er ikke kommet så meget længere end at bruge lakrids i kager og the. Men håber da på at være heldig og vinde bogen så jeg kan få det brugt mange flere steder 🙂

 51. Jeg bruger primært sød lakridssirup – og det i is og rørt op med flødeskum i kage. Haps!! Har planer om lakrids ( i en eller anden form) i årets julekonfekt også 🙂

 52. Jeg elsker lakrid over alt på jorden!! Seriøst i burde se min blad selv slik pose der er stort set kun lakrid i. Så jeg bruger da også lakrids i stort set alt mad, der kan komme lakrid i. Oven på min yoghurt om morgnen er der mysli og lakridspulver (lyder klamt men smager fantastisk) Og i stort set alle kage tilføjer jeg en spsk lakridspulver eller sirup hvad jeg nu lige har.
  Så jeg håber virkelig jeg vinder, for bliver simpelthen nødt til at eje den lækre lakrid bog!! 🙂

 53. Den bog må skisme gerne lande hos mig! Jeg elsker lakrids og to af mine yndlingsmåder at bruge det i maden på, er, at bruge det i de lææækkrreeeste lakrids-tranebær småkager (opskrift fra madakademiet)! Mums!!!:D Og så at lave en dejlig cremet blomkålssuppe med sprødstegte lakridscroutoner til! Jeg siger det bare! It made my day!:-)
  Tak for skønno blog + konkurrence!

 54. Uh jeg bruger lakrids i alting! Jeg bruger det som krydderi i maden, i desserter, lakridsmousse, og så elsker jeg at snacke lakrids slik som ufo’er(hundelorte?) lakrids Oliver og bedst af alt LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW – især dem med chokolade udenom 😉

 55. Ihh, elsker lakrids! Kan bruge lakrids til alt. Elsker især, at drikke min kaffe latte med en smule lakrids pulver, og at bruge det i mine lækre muffins og marengs. Elsker også at “snacke” chokolade med lakrids. Genial kombination af to skønne ting.

 56. Det faktisk svært det her! Jeg har netop ikke prøvet særlig meget med lakrids.. Et par gange har jeg smagt og og fandt det vidunderligt. En chokolademousse og en fyld chokolade med lakrids er det blevet til fra min kant, men jeg kan da se at det netop derfor jeg bør have denne bog?! Fordi jeg skal prøve noget mere? Syntes du ikke? 😉

 57. Jeg har faktisk endnu ikke dyrket lakrids i normal madlavning endnu, da jeg mangler noget hjælp (som jeg håber kogebogen kan give mig :-)), men i desserter såsom isdesserter, i marengs, kager. Men også strøet ud over min frugt som et mellemmåltid. Eller i min naturel yoghurt 🙂

 58. Jeg laver rødbede risotto med lakrids – og lakrids cupcakes med ribs efter opskriften herinde 🙂

 59. Jeg har desværre ikke den store erfaring med lakrids.. Det står i køkkenskabet, men jeg tror, at jeg kun har brugt det én gang – til ovenbagt laks.
  Derfor ville det være super lækkert at have Johan Bülows kogebog herhjemme til inspiration 🙂

 60. Jeg bruger lakrids i stort set alle mine morgenmåltider. Ville elske noget inspiration til at bruge det i maden 🙂

 61. Jeg bruger lakrids i rugboller. Den perfekte sammensætning. Lakrids sirup er også godt til pandekager med is

 62. Jeg Ælsker lakrids i min mad – især i kager og desserter. Min all time favorite må være lakridsis!! Men der findes heller ikke noget bedre end kombinationen af lakrids og hvid chokolade! Jeg bruger gerne lakrids så ofte som muligt. For nylig lavede jeg lakridsflødeboller – MUMS 🙂

 63. Uuh den bog må jeg bare have fingrene i! Jeg er helt vild med lakrids, og det er virkelig en god måde at give maden et særligt pift.
  Jeg bruget lakrids i mange af de madretter, jeg laver. Jeg bruger det i isen, i smoothien og så i de lækreste cookies. Jeg putter det også i chilli con carne med chokolade i. Det smager helt fantastisk.
  Fed konkurrence som jeg bare må vinde!

 64. Jeg ELSKER LAKRIDS I mange afskygninger og blev meget inspireret af Johan Bülow på Food Festival 2013 på Tangkrogen 2013, hvor jeg arbejdede som frivillig.

  så jeg har taget lakrids til mig ved at bruge det i bagværk i første omgang, og vil elske at vinde bogen så jeg kan lære at bruge lakrids i madlavningen.

  smil og god søndag, husk og gå ud og nyd det flotte vejr i dag :0)

 65. Jeg må indrømme at jeg ikke er så god til at bruge lakrids, men når jeg bruger dem, så er det i desserter! Her den anden dag lavede jeg noget chokoladebrud med lakridsstykker i, det var lige sagen!
  Men ellers spiser jeg bare lakrids som slik, hihi!
  Men det lyder godt nok interessant med lakrids i maden! Det kunne være en fornøjelse at få fat i den bog, og lære mere om den kunst!

 66. Jeg bruger ofte lakrids i kager og desserter – specielt en lakridskage og lakridsflødeboller er jeg stor fan af at lave! Jeg er endnu ikke blevet overbevist om lakridsens plads i maden, så jeg vil elske at vinde kogebogen, så jeg kan få afprøvet nogle af de lækre opskrifter! 🙂

 67. Jeg er lidt et skarn hvad angår lakrids- jeg putter det på og i alt!!

  Mine veninder synes det er for meget, jeg synes det er fantastisk..
  Kage, kylling, kiks og kærlighed- lakrids er bare godt

 68. Jeg er først for nylig blevet præsenteret for brug af lakrids i søde retter. Det var i form af en vanilie-is med noget lakridspasta blandet i. Det var SÅ lækkert, og SÅ inspirerende…. Siden har jeg købt lakridspulver og prøver nye opskrifter. Forleden dag lavede jeg chokoladetrøfler indrullet i lakrids. Mums!!

 69. ufh, min mund løber i vand ved tanken om lakrids. Jeg bager meget, især her op til jul, hvor jeg forkæler min bachelorgruppe og familie. Jeg har ikke prøvet særlig mange desserter med lakrids ind til videre, men tit laver jeg mandler med hvid chokolade vendt i lakridspulver, øj hvor er det godt, og så har jeg prøvet at vende lakrids i skummet til hjemmelavede flødeboller, det var også et hit! God jul

 70. Jeg bruger lakrids især til lakridsis! Eller lakridscupcakes eller lakridste. Jeg har også prøvet med lakrids i rugbrød – det det kunne være interessant med nogle flere opskrifter at give sig i kast med. 🙂

 71. Vi bruger bl.a. lakrids på kylling. Vi laver kylling rullet i bacon, og ruller det derfor i Lakridspulver fra Lakrids by Johan Bülow! – MUMS!

  Og et andet konge trick er, at drysse lakridspulver ud over sin vanilleis, eller anden slags is. Det bliver bare for lækkert!!! 🙂

 72. Jeg er helt vild med at bruge lakrids i mine smoothies. Især med hindbær. Og så har jeg også haft succes med at lave creme brulee med lakrids 🙂

 73. Bruger efterhånden lakrids i så meget! Creme bruleen bliver så meget bedre med lidt lakrids pulver, men også daddelkuglerne, isen, konfekten og rodfrugterne får et pift!

 74. Jeg har aldrig brugt lakrids i mad, men jeg elsker lakrids og ville elske at udforske denne bog og få en masse inspiration til hvor det kan bruges! 😀 jeg deltager!

 75. Jeg elsker lakrids og bruger det ofte i maden. Specielt havregrød med lakridspulver og tranebær toppet med lakridssirup og mandler er en af mine favoritter, som jeg laver ofte. Også lakrids is er fast inventar hjemme hos mig om sommeren 🙂

 76. Jeg er blevet KÆMPE fan af lakrids! – både af pulver og sirup til diverse simple retter, såsom i kaffe, milkshakes og kager.
  Men ikke mindst er jeg blevet rigtig afhængig af hjemmelavet lakridsmandler fra Johan Bülows eller mandler med hvidchokolade og lakridspulver – et kæmpe hit!

 77. Jeg bruger faktisk kun lakrids i desserter som maregns, cupcakes og flødeboller, men er enormt nysgerrig på, hvordan man ellers kan bruge lakridsen i maden!

 78. Jeg har endnu aldrig forsøgt mig med lakrids i køkkenet, hvorfor jeg utroligt gerne vil vinde denne kogebog – så er jeg nemlig ”tvunget” til at eksperimentere med lakrids i maden!

 79. Lakrids er alle steder! Og heldigvis for det! Jeg bruger det i småkager og smoothies, i sunde havregrynskugler og så elsker jeg lakridsrodste (eller varm lakridsmælk!) og sidst men ikke mindst så elsker jeg ny inspiration, og det ville da være alletiders fra den bog her!

 80. Har ikke den store erfaring med at bruge lakrids i mad, men skærer ofte et æble i tern, presser lidt citronsaft over, drysser lakridspulver over og blander det hele godt sammen med hakkede mandler.
  Mmmmm det smager godt 🙂

 81. Jeg elsker Lakrids, og er blevet endnu mere fan efter at jeg har stiftet bekendtskab med Johan Bulow’s skønne lakridser. Jeg har både lakridspulver og sirup derhjemme og bruger det gerne i deserter og kager såsom cupcakes, is og marengs, men på en kold vinterdag er der bare heller ikke noget bedre end en skål varm havregrød med tørrede tranebær, friske bananer, nødder og lakridspulver til morgenmad, så kan det kun blive en god dag.
  Senest har jeg eksperimenteret lidt med at marinere min kylling i lakrids, det smager skønt og giver kyllingen en sprød og lidt sød overflade samtidig med at den er dejlig saftig indeni. Jeg er helt vild med det, og skal uden tvivl eksperimentere videre lakridsen!

  Rigtig god søndag! xx

 82. Jeg elsker lakrids i maden (og alene for den sags skyld), og jeg bruger det mest i desserter. Især med hvid chokolade er det så lækkert! For nyligt lavede jeg også en fiskeret med lakridspulver, det endte med at blive rigtig godt 🙂

 83. Jeg har i tankerne at bruge det i det søde køkken i den nærmeste fremtid, hvor jeg vil give mig i kast med lakridsflødeboller, en efterligningen af hans A-lakridser og prøve det af i kransekagen inden jul 🙂
  Bogen (Hvis jeg skulle være den heldige vinder) vil blive min inspiration til, at få det lemmet ind i det salte køkken også.

 84. Jeg elsker lakrids, bom! Der er næsten ikke det, som man ikke kan lave med lakrids. jeg er specielt glad for at bruge lakrids i desserter, da det ligesom giver et strejf af noget “råt”, i den forstand at desserterne får lidt mere kant og en eftersmag som er vanvittig lækker og knap så sød som desserter kan være. Jeg laver hyppigt cookies med kakridsstykker, marcipan med lakridssirup, lakridsis af sirup, desserter med rålakrids pulver drysset ud over. Men det smager også super godt til varme retter som and (som gør det mindre juleagtigt og fedt), med simremad med svinekød. Og min yndlings “lakridsret” er nok mandler overtrukket med mørk chokolade og vendt i fint lakridspulver – mums kunne spise dem kondtant 😀

 85. Jeg er relativ ny i at eksperimentere med lakrids i diverse ting. Jeg har indtil nu brugt lakrids i macaroons, cookies, is og snart også i julekonfekten 🙂

 86. Jeg smelter hvid chokolade og sætter det i klatter på et stykke bagepapir, drysser med lidt frysetørrede hindbær og lakridspulver. Når det er størknet, er det såååå lækkert! hele familien elsker det. ellers er en tsk lakridspulver i latten også et hit!

 87. Jeg er ikke så god til at huske at bruge lakrids – men har da prøvet brændte mandler med lakridspulver, cokkies med lakrids og en slags efterligning af Bülows saltlakrids (jeg brugte bare Katjes kattepoter) med chokolade og lakridspulver

 88. Spørgsmålet er ikke hvad jeg bruger lakrids til når det omhandler kager og søde sager, men hvad der ikke kan bruge et strejf lakrids?
  Jeg er er HELT vild med lakrids, og anvender det i de fleste kreationer jeg foretager mig i det sødekøkken. MUMS! <3
  Særligt holder jeg dog af for tiden, at bruge det til mine nøddeblandinger samt ovenpå desserter <3

  GOD UGE

 89. Normalt er jeg faktisk ikke den store fan af lakrids
  Det ændrede sig drastisk da jeg første gang smagte Johan Bülows choko-lakridskugler..
  Nu kan jeg ikke få nok!
  Lakrids i flødeskummen til lagkagen, lakrids i cookies m. hvid chokolade, lakrids i flødebollen, og lakrids drysset over havregrøden om morgenen, når hverdagen behøver et ekstra pift 😉
  Yndlingskombien er dog stadig den salte lakrids, drageret i mørk og sødlig chokolade og den let-syrlige hindbærstøv.

 90. Jeg elsker lakrids, og bruger det gerne så meget som muligt. Jeg har lavet forskellige ting med lakrids og elsker det især i kager med hvid chokolade og rabarber – en helt igennem fantastisk smags kombination. I yoghurten om morgenen sammen med persille og appelsin smager det også dejligt, jeg har ikke brugt det særligt meget i madlavning men helt sikkert noget jeg vil til, hvilket er en af grundene til at det ville være så skønt at vinde denne “lakrids i maden” opskriftbog. dog også fordi jeg efterhånden er afhængig af lakrids 😉

 91. Mums! Vi bruger mest lakridssirup i maden. Det er typisk i en kop kaffe eller til is. 🙂 Nårh ja.. Så er det jo også snart tid til den årlige konfekt. Der plejer jeg at lave lækre stykker af marcipan, rålakrids og hvid chokolade.

 92. Jeg bruger lakrids i:
  – smoothies
  – vanilieis – meget billigere end at købe fancy lakridsis
  – dadelkugler
  – i kager

  Jeg bruger altså kun lakrids i det søde køkken, og det kunne være sejt at lære at bruge det på andre måder også.

 93. Elsker Johan Bülow lakrids – elsker lakrids generelt… Bruger det i hjemmelavet is og i cup cakes.. Det er begge dine opskrifter som er så fantastisk gode..
  Derudover bruger jeg det i konfekt (marcipan m lakrids fx) .. Bruger det På kød istedet for peber…
  Og så mangler jeg bogen for yderligere inspiration. 😉

 94. Jeg bruger desværre ikke lakrids så meget som jeg gerne ville, men det er mest fordi jeg mangler inspiration til hvordan :/

  Jeg synes dog at det er fabelagtigt at bruge i desserter, hvor det lige giver det ekstra lille pift – både i kager, is og andre søde sager 🙂

 95. Først Tusind tak for en skøn blog!
  Jeg er meget ny til det her lakris i maden og er derfor startet stille ud:) Laver Lakris kakao også så jeg at man kunne købe Johan Bülow Lakrids Marcipan, så er i gang med at afprøve om en lakrids kransekage til nytår er det nye… Skal have bagt den i næste weekend og så må vi se om det er et hit:)

  Så kunne rigtig godt tænke mig at få fingerne i den kogebog:)

 96. Jeg bruger lakrids gerne i smoothies og helst i dine “trøffel surprise med lakrids og oreos”. Denne opskrift er bare den bedste jeg indtil nu kender med lakrids. Men jeg vil meget gerne prøve nye opskrifter og får endnu mere inspiration fra lakridsbogen 🙂

 97. Først vil jeg sige tak for en skøn blog.
  Jeg er meget ny i at bruge Lakrids i maden, derfor er jeg startet i det små med Lakris kakao.
  Men nu har jeg set at man kan få Johan Bülow lakrids marcipan, så nu skal jeg har bagt en lakrids kradsekage i næste weekend, for at se og det er det helt nye til vores nytårsaften. 🙂
  Men jeg vil rigtig gerne have fingerne i denne her lakrids kogebog.

 98. Lakrids blev en del af mit bage- og konfektliv sidste år da julekonfekten skulle spices op. Det har ikke fået lov at nærme sig mine hverdagsmad endnu, men når chokoladen eller kagerne skal eksperimenteres med, så hives lakridspulveret frem.

 99. Lidt på flæskestegen, som regel i rugbrødet, i nogle kager. Derudover mangler jeg modet uden et udgangspunkt, som denne bog kunne give mig 🙂

 100. Jeg elsker lakrids i alt, jeg elsker at proppe lakridspulver i div kager og desserter for at give dem et lækkert twist 😉

 101. Jeg er ikke så erfaren med brugen af lakrids, men jeg har nogle få favoritter som til gengæld laves tit 🙂
  Jeg laver ofte “Lakridskylling”, hvor jeg bruger Lakridssalt fra Mariager Saltcenter og Karlsen’s lakridssirup – mmh, det smager godt!
  Jeg har også prøvet at bruge Lakridssalten til at lave nogle lækre hjemmelavede chips med et pift. Derudover bruger vi hvert år lakridssiruppen i vores store omgang julekonfekt – selvfølgelig på nye måder hvert år 🙂 Det er bla. blevet til spændende marcipanbrød, romkugler osv.
  Sidst, men ikke mindst, er lakridsmuffins ALTID et hit! 😀

 102. Jeg ELSKER at bruge lakrids i mad og kager. Fornyligt har jeg lavet en lakridsdressing til salat, som blev virkelig lækker. Jeg ønsker mig brændende Bülows lakridsbog og den står øverst på min ønskeliste til jul. Så det ville være noget så dejligt at vinde den. 🙂

 103. Lakrids i mad; en lækker lækker trend.
  Har mest bevæget mig ud i lakridsmarengs og lakrids panna cotta. Men der er mange opskrifter på to-do listen.

 104. Når jeg skal have lidt lækkert uden, at det skal blive for besværligt, så laver jeg gerne en lakridslatte – en helt almindelig latte, men med en teske lakridssirup i og så lidt lidt raw lakridspulver på toppen. Eller marcipankugler med lakrids til jul. En sund snack om aftenen kan også være tynde æblebåde drysset med lakridspulver – alt sammen naturligvis fra John Bülow!

 105. Vaniljeis med lakrids … chokoladekage med lakrids … brændte mandler med lakridsdrys … hmm … te med lakrids. Elsker lakrids, så kunne sagtens brugte en bog med endnu mere inspiration – og så endda af Lakrids-kongen himself 😉

 106. Jeg bruger det til virkelig meget! Min morgenmad som består af skyr, müsli og frugt toppes af saltlakrids sirup. Om sommeren når jeg laver mig et glas ice latte, bliver det med rå lakridspulver i. Derudover bruges det i bagværk. F.eks. er lakridssnegle mindst ligeså godt som kanelsnegle! 🙂

 107. Jeg ELSKER lakrids, specielt i min rødbedepuré.
  Alt man gør er at udkoge rødbeder, lav puré og så har jeg en lakrids sirup jeg kommer i. Fantastisk!

 108. Jeg elsker at putte det oven på pandekager, men også oven på min havdegrød om morgen, for at spice det lidt op 🙂

 109. For det første er lakrids og hvid chokolade jo en vidunderlig kombination, som jeg bruger til fyldte chokolader og i kager. Derudover er min yndlingsdessert risalamande med kirsebærskum og lakridspulver. Det prøvede vi første gang til juleaften sidste år. Jeg har været lidt julet at lave det nogle gange i løbet af året, også glæder jeg mig bare til at kunne lave det “lovligt” igen – SNART!

 110. Jeg har endnu kun brugt lakrids i min bagning, et stort hit blandt gæsterne er cute carbs egen ribs/lakrids muffin men Johan Bülow har også en kransekage opskrift med hindbær, hvid chokolade og lakrids der bestemt heller ikke er ringe.

 111. MMMmmmmm jeg ELSKER lakrids og derfor er denne bog selvfølgelig allerede sat på min ønske liste til jul.
  Men lige frem at vinde den kunne sætte lidt mere kulør på en ellers meget præget eksamens periode 🙂

  Jeg kan godt lide at udforske lakridsen og dens smag, konsistens, type osv.
  jeg bruger lakrids til mine havregryns kugler til jul (salmiak), i kaffen, i kager, revet over maden (bitter finsk lakrids).
  Men jeg er slet ikke færdig med at blive inspireret af hvordan man kan bruge lakrids i sin madlavning til daglig, til søde sager, og til mere festlige anledninger.

  MUMS

 112. Åha lakrids, min yndlings ingrediens! Jeg har et helt alter i mit køkken, med alle mine lakrids favoritter 🙂 Jeg laver ofte en super lækker salat med speltkerner, æble og fennikel, hvor jeg laver en lakrids dressing, som bare svinger super godt sammen, nam nam. Ellers bruger jeg det i is og konfekt, mums

 113. Jeg er KÆMPE fan af lakrids i maden. altså bare at snakke om lakrids giver mig mundvand.
  I mit køleskab kan du både finde Johans Bülow søde og stærke lakridssirup og i skabet er lakridspulver.

  daddelkugler rullet i lakrids, pandekager med sirup, lakridsmandler og små hjemmelavet skyris med sød lakrids sirup.. uuhm.

  Mangler inspiration og nye opskrifter.

  Ville være SKØNT at vinde denne kogebog 🙂

 114. Jeg har flere gange bagt forskellige kager med lakrids i. Både nogle hindbærmuffins med lakrids-frosting og nogle lakridsmuffins med lakrids-topping. De sidste var et hit i miniudgave til min fødselsdag!!
  Er ellers ikke så god til at få det i maden. Fik ellers både en fin pulver- og en sirups-udgave til min fødselsdag. Planen er at lave nogle brændte mandler med lakrids her til jul. Men vil SÅ gerne vinde den bog, så jeg kan lære meget mere om det.

  Elsker vi ikke alle lakrids? 🙂

 115. Jeg elsker lakrids! Lakrids er den bedste gave til ganen, hvadenten det er i den nemme udgave direkte fra slikposen, som lakridspulver på de forkogte, skiveskårne rødbeder, lakridspulver på den-der-gode-is-nede-fra-Brugsen, lakridssiruppen til flødebolleskummet, der er overtrukket med hvid chokolade i rigtig Cute Carbs stil, lakrids i hjemmelavede karameller eller lækker mørk chokolade fyldt til randen med appelsinlikørmarcipan og lakridspulver på toppen. MUMS <3

  Jeg må simpelthen få fingre i denne bog under alle omstændigheder, for den søde veninde, jeg deler lejlighed med, er om muligt endnu mere tosset med lakrids i lange baner, end jeg er. Den skal afprøves!

 116. Jeg har prøvet at bruge lakrids til kalvekæber. Lakridsen er simpelthen det rene tryllestøv til kalvekæberne, som jo faktisk er et virkeligt taveligt stykke kød – men denne kombination er HIMMELSK !
  Ligeledes har jeg anvendt lakridsen til at lave lækre hjemmelavede lakridsmandler (med chokolade som “bindeled” ;))

 117. Jeg bruger lakrids i hindbær syltetøj. Normalt er jeg ikke fan af syltetøj men denne lakrids/hindbær syltetøj er bare himmelsk. Jeg bruger også lakrids i smoothie når den er skal være ekstra lækker. Jeg kan helt klart anbefale begge❤ dog er den bedste blanding nogensinde lakrids og chokolade.

 118. Jeg ELSKER lakrids!!! Eksperimentere ofte med det og de sidste to forsøg har resulteret i marengs bider med lakrids og er jeg lidt lækker sulten så er det godt med lidt skyr blandet med lidt lakrids pulver.. 🙂

 119. Lakridsmandler, lakridsmarengs, ribsmuffins med lakridsfrosting, lakridsmarcipan, flødeskum med lakridspulver, hjemmelavet chokolade med lakridssmag og æggekakao med et drys lakridspulver på toppen:-)

 120. Jeg rister ofte forskellige nødder (mandler, hasselnødder osv.) på en varm pande. Herpå kommer jeg lakridspulver. Det smager skønt! Yndlings snack :p

 121. Lakridsmandler, lakridsmarcipan, lakridskonfekt, massere af lakrids is, boller med lakrids, lakridsfudge, og lækker lakridskylling. Er en rigtig lakridselsker så holder rigtig meget af, at eksperimentere med lakrids 🙂

 122. Jeg er blevet STOR fan af lakrids!!! – både i form af lakridssirup og lakridspulver i diverse opskrifter og simple retter som sirup ovenpå skyr med friske bær, milkshakes og kaffe. Dog er et kæmpe hit og ikke mindst en stor afhængighed blevet lakridsmandler!!!

 123. Lakrids er jo bare fuldstændig fantastisk!!! Min ultimative favorit er hvid chokolade og lakrids sammen. Jeg elsker Rabarberflødeboller med lakrids og hvid chokolade, men lakrids kan bruges til alt.. Både til det søde og salte køkken. Jeg laver nogle gange ravioli med laks, mascarpone og lakrids – det er bare lækkert. Jeg er også ret afhængig af rå lakridsmarengs i kaffen – det er så englene synger <3

 124. Jeg bager de fantastiske småkager med tranebær og lakrids. Og forleden bagte jeg lakridsmarengs – jeg bryder mig normalt ikke om marengs, men lakridsen tilfører helt nye dimentioner!!!!

 125. Hvorfor IKKE benytte sig af lakrids i maden, når man kan?

  Spørger du mig, er lakrids mit yndlingsslik. Det er helt umuligt at få meget af det.
  Lakrids i kage – specielt squashkager. Lakrids i flødeskum: yummi! Lakrids i cupcakes og lakrids i chokolade..

  For nyligt har jeg købt 250 g. kaffe med lakrids. Det var en nyhed hos vores lokale specialbutik. Fantastisk aroma der fylder vores lejlighed. Jeg ville NYDE i FULDE drag at vinde denne bog.

 126. Jeg ELSKER lakrids, både i det søde og det salte køkken!
  Men jeg ønsker ikke at vinde denne bog til mig selv, men til min søde fætter. Han er den kæreste lille dreng, og er suveræn i et køkken! Og at der findes en knægt på hans alder, der har denne bog på juleønskesedlen, det kan man kun give efter for – det er en udvikling jeg kan lide 😉
  Så kan det være han laver en masse lækker mad med lakrids til mig, hvis jeg giver ham den 😉

 127. Jeg ELSKER lakrids i mad og bagværk. jeg laver både konfekt, småkager og kager med lakrids. men det er altså også super lækkert at drysse lidt rålakrids over sin morgengrød – MUMS!
  Ville super gerne have fingrene i denne bog så jeg kan få endnu mere inspiration til at bruge lakrids i madlavningen 🙂

 128. Jeg bruger lakrids forskellige steder. Sidste simple ret er yoghurt rørt med lakrids når sliktrængen meller sig. Så er det lidt sundere og smager stadig godt 😉

 129. Jeg laver “rugbrødslakrids”. Hvis jeg har noget rugbrød, som er ved at blive kedeligt, skærer jeg det ud i bjælker. Bjælkerne lægger jeg i en frysepose, som jeg har hældt lidt olie og lakridspulver i. Jeg ryster posen godt, og tager bjælkerne ud og lægger dem på bagepapir og giver dem 10-15 min ved 200 grader.
  Lækkert og sundt “slik”. 🙂

 130. På en god dag starter vi med skyr/lakrids/div nødder om, så kommer vi til Chai med lakrids, og slutter dagen med en enkelt kage med lakrids. Så det kunne være lækkert at kunne forny sig!!

 131. Sidst jeg brugte lakrids, var faktisk da jeg bagte dine lækre lakrids-/ribscupcakes her på bloggen. De blev fantastiske, og jeg har drømt om dem lige siden!

 132. Jeg laver en varm chokolade med lakrids og hvid chokolade – super lækkert 🙂 I stedet for den traditionelle varme chokolade eller varme kakao, er det lækkert med et tvist 🙂

 133. Til daglig langer jeg en del af Baressos Lakrizza over disken (en cafe latte med lakrids) – og er personligt helt vild med den! Det har givet mig blod på tanden, så nu bruger jeg lakrids i alt derhjemme for at spice mine måltider op – både i min skyr, ovenpå frugtsorbet og i mine æggehvider.. men vil så gerne udvide min horisont!

 134. Desværre, er lakridsen ikke udbredt meget i min madlavning, men det er jo det bogen er til! Jeg har både lakridspulver og sirup, som både er brugt til desserter og kage, men ville gerne bringe det med ind i hverdagsmaden!

 135. Først piller man lakridsen ud af tåneglene…

  Nej, Jeg har endnu ikke prøvet, at lave mad med lakrids, men jeg elsker Bülow´s lakridser, så det kunne være rigtigt spændende med en opskriftsbog til inspiration ;o9

 136. Først; Hold nu op, hvor nogle lækre opskrifter du ligger ud! Du er hamrende dygtig og en inspiration for enhver kage-bage-elsker 😉

  Jeg er desværre ikke blevet så god til at bruge lakrids endnu, så har kun brugt det i en kage-mousse, marengs og banan/kiwi-snacks.

  Min familie elsker lakrids, i alle afskygninger, så om jeg vinder bogen eller ej, så skal den helt sikkert erhverves!

  Tak for god inspiration!

 137. Jeg bruger lakrids mest til sødt. Sammen med kanel og kakao til mandler/rosiner/græskarfrø, og i de skønneste cupcakes med chokolade og masser af lakrids.

 138. Nu tror jeg faktisk aldrig at jeg har brugt lakrids i noget overhovedet, men denne bog ville jo være en oplagt mulighed for at få brugt noget lakrids. Og for sytten, nu laver Johan Bülow jo det lækreste lakrids, så man kan jo ligeså godt lære fra den bedste 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *