Min chokoladekærlighed... Dulcey fra Valrhona! - Cute CarbsCute Carbs

Min chokoladekærlighed… Dulcey fra Valrhona!

8. november 2013 in ♥ Søde spots

 photo dulcey valrhona chokolade_zpsrwmegqju.jpg

Jeg har fundet min all time favorit chokolade – sig hej til Dulcey! Hvis du ikke allerede kender den helt vidunderlig blonde chokolade fra Valrhona, så lov mig, at du snart prøver den. Dulcey fra Valrhona er nærmest magisk!

Dulcey er en blond chokolade på 32% – den har en fin smag af karamel og en helt vildt lækker cremet tekstur, der gør, at chokoladen smelter perfekt på tungen. Udover den milde smag af karamel, er der også fyldige noter af kiks og et strejf af salt i eftersmagen – virkelig mums og en helt perfekt smagsoplevelse, hvis du spørger mig! Jeg er vild med den, men den smager virkelig af mere, så er du advaret 🙂

Hvis der ikke lige er en butik med Dulcey fra Valrhona på hylden i nabolaget, så kan den klikkes hjem lige her!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager. Du kan også finde mig på instagram @frk_cutecarbs

// indeholder affilate links //

 photo dulcey_valrhona_zpsc9sc2kyc.jpg

 

Share This Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Louise 8. november 2013 at 21:22

  Ja ja ja! Men hvor kan den købes! Alle madbloggere på min feed går helt balalajka over den 😀

 • Reply Frida@bakedbyblondie 10. november 2013 at 9:13

  Jeg vil så gerne prøve den! Den bliver min næste jeg-fortjener-en-lille-godte-ting 😉

 • Reply Tina Hoffbeck 16. november 2013 at 19:17

  Lækker chokolade, den ser faktisk også lidt karamel agtig ud. Må jeg prøve en dag.
  Min datter har lige bagt de smukkeste lyserøde kager vi skal nyde til aften.
  Mor til http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Reply kathrine 26. november 2013 at 19:05

  Hvor ser det altså bare super lækkert ud! 🙂

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Leave a Reply

  Back to top