Min chokoladekærlighed… Dulcey fra Valrhona!

 photo dulcey valrhona chokolade_zpsrwmegqju.jpg

Jeg har fundet min all time favorit chokolade – sig hej til Dulcey! Hvis du ikke allerede kender den helt vidunderlig blonde chokolade fra Valrhona, så lov mig, at du snart prøver den. Dulcey fra Valrhona er nærmest magisk!

Dulcey er en blond chokolade på 32% – den har en fin smag af karamel og en helt vildt lækker cremet tekstur, der gør, at chokoladen smelter perfekt på tungen. Udover den milde smag af karamel, er der også fyldige noter af kiks og et strejf af salt i eftersmagen – virkelig mums og en helt perfekt smagsoplevelse, hvis du spørger mig! Jeg er vild med den, men den smager virkelig af mere, så er du advaret 🙂

Hvis der ikke lige er en butik med Dulcey fra Valrhona på hylden i nabolaget, så kan den klikkes hjem lige her!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager. Du kan også finde mig på instagram @frk_cutecarbs

// indeholder affilate links //

 photo dulcey_valrhona_zpsc9sc2kyc.jpg

 

6 tanker om “Min chokoladekærlighed… Dulcey fra Valrhona!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *