Crème brûlée doughnut, ja tak!

 photo doughnut_3_zpsabaaf180.jpg

Hvis du er så heldig, at du snart skal et smut til min yndlingsby New York, så skal du have et lille tip med – et sødt af slagsen selvfølgelig. Jeg har været der to gange, og jeg er forelsket i byen, maden, butikkerne, atmosfæren, i Central Park og i deres doughnuts! Man kan vel heller ikke være andet, når man har sat tænderne i en nærmest magisk crème brûlée doughnut, vel? Ja, du læste rigtigt en doughnut fyldt med lækker crème brûlée  og glaseret med knasende sukker. Jeg drømmer stadig om den! Min søster spiste en kanelsnegl doughnut og min kæreste spiste en Valrhona doughnut – og de var også superlækre! Se her, hvor du finder Doughnut Plant!

 photo doughnut_zps733a204e.jpg

asos.com

 

2 tanker om “Crème brûlée doughnut, ja tak!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *