Vinderen af en goodiebag fra Svansø - Cute CarbsCute Carbs

Vinderen af en goodiebag fra Svansø

14. oktober 2013 in ♥ Kager

Takket være jer, vandt jeg Svansø JamBAKE 2013 med min cheesecake med et blåbær twist.  Tusind tak for jeres opbakning, det betyder rigtig meget 🙂

Heldigvis er der ikke kun en præmie til mig, for som jeg tidligere har skrevet, så er der også en heldig vinder blandt jer, der har kommenteret på mit indlæg med opskriften på cheesecaken. Jeg har fundet en vinder ved hjælp at random.org, og der er en lækker Svansø-goodiebag på vej til Benedicte. Stort tillykke!

Sponsoreret indlæg!
 photo svansoe_1_zps09c2f098.jpg

Share This Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply René Najmi 14. oktober 2013 at 21:45

    Stort tillykke til Benedicte herfra:)

  • Leave a Reply

    Back to top