Lakrids møder mynte i lækker ”frisør-te”

Jeg har fået denne skønne lakrids-te af min gode veninde, som var blevet helt forelsket i den efter et cafébesøg, og så havde hun fundet den i en århusiansk webshop, for den er eftersigende “verdensberømt” i Århus! Jeg var så heldig at få en hele pose med denne skønne te-blanding – endelig en lakrids-te, der virkelig smager af lakrids!

Det er uden tvivl den bedste lakrids-te, jeg har smagt til dato! Jeg er vild med teens fyldige smag og behagelige sødme.  

Photobucket
Frisørens te-blanding består af lakridsrod og pebermynte. Teen skal trække mindst seks minutter, men gerne op til otte minutter – jo længere tid den trækker, jo mere lakridssmag.
Photobucket

Teen er dejlig sød, så den kan sagtens erstatte den pludselige sukkertrang, som flere af os kender 😉 I dag blev den dog nydt med en lækker marconamandel overtrukket med citron og hvid chokolade fra A XOCO by Anthon Berg.

Frisør-teen kan købes her!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

Photobucket

Tak for samarbejdet til Spillemaskiner.com Spilleautomat

17 tanker om “Lakrids møder mynte i lækker ”frisør-te””

 1. Nom det lyder lækkert.

  Jeg elsker lakrids i alle afskygninger og lakrids i te er egentlig en ret god erstatning for alt det andet fantastiske man ikke burde spise hele tiden.

  Jeg plejer at lade en lakridsrod og et stykke kanel trække i et kvarter i en kande. Det bliver sødt, varmt og lækkert. Læste det i et blad for et år eller to siden og det er så absolut min yndlings.

  Bare lige et bud på en lækker te:-)

 2. Den er lækker! I Sønderborg kan man også få den og en anden som hedder cool mint, som også har en rigtig god smag af lakrids! 🙂

 3. Det er også vores yndlings the!!!! Den er fantastisk, der er altid en stor bøtte frisørens the i skabet, og man kan som du skriver heldigvis få den et par steder i Århus 🙂

 4. Det er en fantastisk the!! Hele min families ynglings… Man kan nu også få den i Aalborg hvilket er fantastisk fordi der er lidt langt til Århus vis man løber tør 😀

  1. Ja, det er også blevet min yndlingste:) Og for mig, der bor i KBH er det godt, den kan købes online. Kh Tóra

  2. I en lille sjov butik i Nørregade, hvor de også sælger lidt tøj og sjove nips. Kan ikke lige huske navnet.

 5. Frisørens The kan også fåes i Silkeborg – Den smager så absolut vidunderligt! En af mine andre favoriter bestiller jeg til gengæld hos Tante T i Kbh. Den hedder Cool Mint. Den har den samme søde eftersmag af lakrids som hos Frisørens The. Den har tilgengæld en rigtig lækker syrlighed af citron. Kan man lide Frisørens The – vil jeg vædde på man også vil elske cool Mint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *