Slow down med Slow Cow

Sponsoreret indlæg: Min hverdag som digital chef for viunge.dk er pakket med møder og spændende udfordringer, og når jeg kommer hjem står den tit på blogging, derfor kan det være lidt svært at komme ned i gear. Og lige præcis derfor, blev jeg ret begejstret, da jeg fik lov til at prøve den nye ”relaxing drink”, som har det sjove og seje navn Slow Cow.

Photobucket

Slow Cow = 0 % fedt, 0 % sukker og 0 % kalorier! Lyder ikke helt dårligt, vel? Men til gengæld er Slow Cow proppet med ingredienser, der bl.a. reducerer stress, giver indre ro og øget koncentrationsevne – kort sagt en drik, der får dig ned i gear. Smagen er behagelig og sød, og drikken er fremstillet på basis af en ekstrakt, der udvides af grøn te. I ekstrakten indgår ingredienser, som har nogle fantastiske egenskaber, som jeg ikke er i tvivl om, er med til at gøre denne type drik til en trendy en af slagsen herhjemme i det danske forårsland. Se her en liste med nogle af de ingredienser, der er i Slow Cow:

 • L-theanin – der bl.a. giver følelse af velvære uden at føre til døsighed.
 • Kamille – virker bl.a. beroligende.
 • Valeriane – nedsætter bl.a. uro.
 • Passiflora – hjælper mod anspændthed, og virker beroligende og afslappende.
 • Lindetræ – hjælper mod bl.a. stress.
 • Humle – beroligende ved anspændthed

Photobucket

Jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde, og nu chiller jeg med Slow Cow med fine isterninger med blomster i og en masse nye magasiner – og det er så dejligt at komme lidt ned i gear! Jeg kan faktisk godt mærke effekten af den nye ”relaxing drink”, som allerede nu er at finde i bl.a. 7-Eleven.

I juni kan du vinde en masse Slow Cow her på Cute Carbs!

Hvad gør du, når du skal slappe af efter skole/arbejde?

Tjek reklamen for Slow Cow – ret cool ko hende der frøken Slow Cow 🙂

[youtube bTG34XUnh-Q 980 550]

16 tanker om “Slow down med Slow Cow”

 1. Da jeg læste i dit blogindlæg, tænkte jeg fedt fedt fedt, men derefter åhh nej, så er den sikkert sødet med aspartam. Dog skal det siges, at jeg blev glædeligt overrasket, da jeg googlede det. Istedet for sukker indeholder Slow Cow det nye Stevia, som er naturens sødemiddel udvundet af planter. Det er det sidste nye og har ikke nogen dårligdomme med sig, dejligt med et produkt, der har taget det til dig. :o)

 2. Jeg har hørt om det før, og det lyder super lækkert! Jeg synes bare det er lidt dyrt….
  Jeg vil klart holde øje med den der konkurrence (-;
  Hop også gerne forbi og deltag i min konkurrence, som jeg lige har lagt op idag!

  – og emne til side, jeg vidste ikke du var digital chef for ViUmge? (-:

 3. Lyder ganske interssant. Jeg plejer ikke at slappe, vist det der er problemet! 😉

  Men hvis jeg skal slappe af, så ligger jeg og små sover med kæresten på sofaen.. Det er der bare ikke tid til i hverdagen 🙂

 4. Årha – når jeg kommer hjem fra skole snupper jeg et stykke frugt eller lignende og smider mig på sofaen for at slappe af – men det ender oftest med at jeg går ud som et lys!
  Det lyder godt nok som et mystisk men og spændende koncept – men jeg vil super gerne prøve om det virker.
  Og så var jeg jo kæmpe fan af ViUnge da jeg var yngre! 😉

 5. Synes det var spændende da det kom, men nu har de været i så mange problemer og løjet i reklamerne, at jeg ikke kan se hvad det skal bruges til. De tilstår jo selv også at det blot er en comprimeret te… Ikke noget jeg gad bruge penge på

  1. Jørgen, det er vidst dig der bør læse tingene ordenligt igennem først. Oplagt er bl.a. den bøde, de fik igennem 7elleven for at lave vildledende markedsføring!

  2. Det har jeg læst, men de skriver jo netop at firmaet fjernede reklamen efter 20 minutter.
   Efter min mening er det en god drik, den smager fortrinligt.
   Andre drikke lover vinger, er det ikke vildledende.?

  3. Så forbi de blev busted er alt godt.!? Det er da tydeligt at det ikke kun er indlægget der er sponsoreret!

   Jo hvis du vælger at se på det sådan, så er det vildende, men der er nu også en væsentlig forskel på hvad der står på skrift og hvad der bliver illustreret i en tegnefilm. Men bevares, kan du ikke se forskellen, så er det nok lidt svært!

   Jamen, det er skam også en udemærket té, men at betale 15-20 kr. Det er det efter min mening ikke værd.

  4. Nej alt er ikke godt bare fordi man bliver opdaget, kun hvis man bliver ved og ikke tager tingene til efterretning, men i dette tilfælde blev det taget til efterretning. Har jeg ikke ret i det.?

   Jeg er ikke sponsoreret i denne sammenhæng, jeg læser blot aviser som du.

   Jeg vil jo ikke mene at den reklame der er her på siden er vildledende? og en tegnefilm er det da slet ikke.

   Det er jo det tingene koster her i landet, og om man kalder det en te, relaxdrik, energidrik, sportsvand, så er det jo bare en læskedrik.

  5. Fedt i har en god diskussion, men Alex. Slow cow har bragt til min opmærksomhed, at du linker til os. Fedt hvis du kan lide vores slow cow siden, men bare så det er klart, taler du ikke for DrinksMeisters vegne af.

  1. Det er lidt mærkeligt at du ikke vil stå ved hvem du er Alex. ? Det synes jeg faktisk lugter lidt.

 6. Nu er det sådan, at jeg ALTID kan sove. Jeg kan sove hvor som helst, når som helst. Så hvis jeg lægger mig på sofaen når jeg kommer hjem, går jeg ud som et lys – og jeg kommer ikke rigtigt op igen….
  Så, jeg prøver for så vidt muligt at undgå at komme ned at ligge efter en hård dag i gymnasiet. I stedet sætter jeg mig med min computer, et stort glas vand og læser en masse, masse blogs (bl.a din). Hvis det har været en rigtig hård dag, så sætter jeg mig som regel bare ned. Jeg kan godt få en halv time til at gå, med bare at sidde at stirre ud i luften og tænke på alt mellem himmel og jord.
  Nu går vi jo ind i eksamensperioden, så det kunne godt være jeg skulle prøve de dersens Slow Cow! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *