Søde spots – Sugar Junction i Manchester

Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig miniferie i Manchester, hvor jeg har set fodbold sammen med min kæreste. Vi så Manchester United vinde 4-0 over Aston Villa, og det var virkelig en fed oplevelse – turen var en fødselsdagsgave til min søde kæreste. Udover fodbold var der masser af tid til afslapning, shopping og hygge på byens cafeer.

Photobucket

Jeg blev totalt forelsket i den hyggeligste vintage-cafe med det fine navn Sugar Junction. Personalet var i skønne blomstrede kjoler, regningen blev skrevet i hånden og hele indretningen var meget så fin og yndig. Menukortet bød på lækre kager, morgenmad, masser af te og meget mere.

Hvis I en dag skulle lægge vejen forbi Manchester, så lov mig, at I kigger forbi Sugar Junction, hvor du kan forkæle din søde tand og nyde den dejlige stemning, der er på den hyggelige vintage-cafe. Tjek cafeen ud på www.sugarjunction.co.uk

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

7 tanker om “Søde spots – Sugar Junction i Manchester”

  1. Har næsten lige været der på studietur! Dejlig by 🙂 Men det var da ærgerligt jeg ikke kendte til denne perle 😉

    1. Ja, synes også, det er en dejlig by.. Ja, det var ærgerligt, men nu kender du den, hvis du skulle tage afsted igen 🙂 Kh Tóra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *