Mini blåbær-cupcakes

Små ting er bare sødere end store ting, også når det kommer til cupcakes.

I sidste weekend lavede jeg mini cupcakes med blåbær. Jeg har brugt den samme opskrift, som jeg bruger til mine brombær-cupcakes – det er min total yndlings, især fordi der er rigtig meget marcipan i, og det giver bare en meget sprød muffin, som også er super saftig indeni. Jeg skiftede brombærene ud med blåbær.

Tip: Når man laver små muffins/cupcakes, så vil jeg helt klart anbefale, at man bruger silikone-former, så kagerne ikke flyder ud og bliver helt flade.

4 tanker om “Mini blåbær-cupcakes”

  1. Jeg kan ikke finde nogen opskrift på mine blåbær-cupcakes selvom der er billeder af dem. Vil vildt gerne prøve at lave dem, da de ser rigtig lækre ud. Kan du fortælle opskriften? :9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *