Er så klar til chai-sæsonen!

Det ligner måske en reklame, men det er bare en besættelse! Jeg er nemlig mega fan af David Rios chai, så derfor bliver jeg nødt til at anbefale den til alle, der har et kærlighedsforhold til den skønne chai-latte, som er helt fantastisk til en hyggelig efterårs- eller vinteraften.

Jeg burde måske lave min helt egen chai fra bunden, men min David Rio opdagelse har bare gjort det endnu nemmere at få en varm chai, lige når jeg har lyst. Den er cremet, tilpas sød og har den helt rigtige aroma – den eneste lidt dårlige ting er prisen… Men jeg giver dog gerne 119 kr for et par aftener med kvalitets chai.

Den kan bl.a. købes i Magasin og hos emilschokolade.dk … Og så er det et plus, hvis du har en mælkeskummer, det giver den mest cremede chai.

 

4 tanker om “Er så klar til chai-sæsonen!”

  1. Må man spørge om hvilken smag, der er din favorit og hvorfor? Har nemlig rimelig svært ved at beslutte mig for en smag – de ser alle så lækre ud! 😉

  2. Hej, jeg er vild med den med vanilje! Hvis man vil køre den lidt sundere version, så er den sukkerfri faktisk ret god, men jeg vil til enhver tid anbefale vanilje-varianten 🙂 Kh Tóra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *