Hverdagsglimt – to favoritter på morgenbordet!

De små ting, de små glæder… Det er ingen tid til et lille glimt fra hverdagen – nærmere fra min morgenmadstallerken. Boas sover på alten og Ísak er afleveret i børnehave – og jeg har endelig tid til at nyde min second breakfast. Yay!

Iskold hyldeblomstsaft og palæobrød – fandt en pakke på spothylderne i Netto, så det kunne jeg lige overskue at bage i morges. Jeg fik egentlig lyst at lave det her indlæg, fordi jeg vil tippe jer om to lækre sager, som hitter på min morgenmadstallerken i øjeblikket – I kender dem måske, men hvis ikke, så kan I glæde jer, det er lækkerier 🙂

Jeg er faldet for Arla Unikas “Gammel Knas” – den er SÅ god, kender I den? Min mor har den altid i køleskabet, så jeg har spist en del knækbrød med gammel knas i sommerferien. Den anden ting er en sød fornøjelse, som jeg fik servert hos en kær veninde på Færøerne i sommerferien – og hold nu op, det er godt. En cremet og sød smørepålæg med chokolade, karamel og havsalt! Mums, mums, mums! I kan se den her!

Ha’ en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *