Barnedåb – glimt fra kagebordet!

I søndags blev vores milde, bløde og dejlige kramme-baby døbt. Boas Dimon Effersøe. Vi havde en skøn dag på Færøerne sammen med familie og gode venner. Hyggeligt og uhøjtideligt med lækker hjemmelavet mad og et kagebord, som var et hit.

På kagebordet var der:

  • Blåstribede marengskys – opskrift kommer
  • Brownie lagkage med balloner – opskrift kommer
  • Snickers-bites
  • Blåbær-cheesecake
  • En fin dåbskage med chokolade- og jordbærmousse (lavet af en konditor after mit indianer-ønske)
  • Citronmousse-kage med et twist af ingefær – opskrift kommer
  • Jordbærtærter
  • Marshmallow-pops – opskrift kommer

Jeg planlægger at dele et par kageopskrifter med jer i løbet af de næste par dage, men først et par billeder fra dagen, som blev fejret i et gammelt bådhus, hvor bordene er lavet af gamle kabeltromler og stolene er gamle skolestole – hyggeligt, rustikt og charmerende. Vi havde pyntet lokalet med finheder fra webshoppen Magiske Minder – bl.a. den fine guirlande med navn på, som kan købes her! Og yndige papirvifter, farvefine konfetti og kaffen og kagerne lev serveret på fine turkisfarvede papkrus og tallerkener.

//Sponsoreret indhold//

  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *