Chokoladeis til børn

Børnevenlig chokoladeis på pind

Sommer betyder is – virkelig mange is! Jeg har i hvert fald en næsten tre-årig herhjemme, der åbner fryseren op til ti gange dagligt, derfor er det en rigtig god idé, at der er nogle sunde is i fryseren og ikke kun dem med en masse sukker. Nej, nej han får ikke is hver gang, men han får helt sikkert lidt for mange is, men mon ikke det går, det er heldigvis ikke sommer hver dag 😉

Nem chokoladeis

I torsdags lavede jeg snyde chokoladeis med banan, kakaopulver, mandelmælk og honning – og de smager faktisk rigtig dejligt. Ísak har også godkendt dem, tror både det var smagen “er det chokolade, mamma?” og de allerfineste isforme, som jeg købte på Amazon for nogle måneder siden – er de ikke bare mega-cute?
Chokoladeis til børn

Chokoladeis på pind
Prep time:
Total time:
Serves: 4
Mandelmælken kan sagtens erstattes af fx komælk.
Ingredients
  • 1 stor banan
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk usødet kakaopulver
  • 2 dl mandelmælk
Instructions
  1. Kom alle ingredienserne i en blender. Blend til du har en masse uden klumper. Fordel massen i isforme. Sæt i fryseren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *