børneboller - panda boller

Pandaboller til sommerfest

I dag har vi været til sommerfest i Ísaks vuggestue – sikke en fest! Selskab med livsglade børn, der leger og stråler af lykke, det er det bedste, og min lille bandit var i højt humør og havde travlt med at vise mor og far alt, så hyggeligt!

De fleste forældre havde taget enten frugt, kage eller boller med, og siden luftige hjemmebagte boller er en favorit hos den mindste i vores familie, har vi bagt boller tidligt i morges, og i dagens anledning blev de lige lidt ekstra søde – små pandaboller med perfekt cuteness-faktor. En virkelig nem måde at gøre de eviggode boller ekstra spændende for de små størrelse – Ísak fik i hvert fald prøvesmagt i morges og var godt tilfreds – øjne, ører og næse blev selvfølgelig spist først.

Sådan laver du pandaboller

Lav min dej til “hjemmebagte boller

Tag 50 g af dejen, ælt 1,5 tsk usødet kakaopulver godt ind i dejen. Følg vejledningen vedr. hævning i opskriften. Vej bollerne af til 60 g – tril dem helt runde og giv dem små runde ører, øjne, næse og et lille smil. Pensl med mælk – brug fingeren, så pandaen holder formen 🙂 Bag de luftige børneboller, som der står i opskriften. Lav små hvide prikker med glasur i øjnene, når bollerne er kølet helt af.

Jeg er helt sikker på, at pandabollerne er et hit, når der skal bages til vuggestuen eller børnehaven – de var i hvert fald hurtigt væk til festen i dag! børneboller - panda boller

2 tanker om “Pandaboller til sommerfest”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *