Små glimt: Grill-stemning og sød ananas - Cute CarbsCute Carbs

Små glimt: Grill-stemning og sød ananas

26. maj 2015 in ♥ Kager

 photo grillet_ananas_weber_zpstqjwaxxc.jpg

Jeg blev i topgodt humør, da jeg så Webers lille grill-video, har du det lidt på samme måde? Jeg elsker grillet mad, og glæder mig meget til, at vores aftensmad rykker ud på den lille Weber på altanen. Duften og smagen af grillet mad, gør mig glad, og i år er det ikke kun pølser, bøffer og spyd, der skal have grillstriber – denne sommer vil jeg trylle flere desserter frem på grillen, jeg glæder mig, og er gået lidt i udviklingsmode. En af de søde favoritter på grillen herhjemme er ananas vendt i sirup og grillet på begge sider, serveret med vaniljeprikket skyr.

Har du en favorit grill-dessert, som du har lyst til at dele i kommentarfeltet?

//indlægget er sponsoreret//

Share This Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Back to top