Grøn juice – min nye favorit!

 photo aeble_agurk_mint_juice_zpsy0thm16s.jpg

Denne farvefine og smagslækre juice er en ny favorit herhjemme. Den er frisk og har en perfekt underspillet sødme, jeg er vild med den, og hvis du også elsker friskpresset juice, så må du prøve denne herlighed. Min lille bandit på  ti måneder er også vild med den, så den skaber også glæde hos de yngste.

Til et stort glas grøn juice, bruger jeg:

To æbler
En halv agurk
To store kviste frisk mynte
To Kiwier

Kør det hele igennem juiceren og nyd den grønne juice med lidt isterninger, så den er kold og lækker.

Tip! Jeg har en juicer fra Wilfa, som jeg er meget glad for. Den koster under 1000kr, og fungerer fint til det lille køkken. Og er du vild med trækasser, som den lemonadekasse, juicen står på, så har House Doctor nogle endnu smukkere, som kan købes her! Glasset er fra Nachtmann – og kan købes her!

// Indlægget indeholder affliate links //

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *