Små glimt: Kogebog og chokolade-iskaffe

Solen skinner, Ísak sover på altanen, og jeg bladrer i Trine Hahnemanns smukke kogebog ”Brød og Kage”. Den er simpelthen proppet med lækkerier, glæder mig til at gå i køkkenet og lave en af hendes lækre kager – tænker, det første bliver hendes florentinere. Mmm!!! Hvis du også har en forkærlighed for smukke kogebøger, så kan du lige nu købe ”Brød og kager” på tilbud hos Saxo! 

I glasset er der en ny sød kreation – chokolade-iskaffe! Helt perfekt til det skønne forårsvejr. Til et glas skal du bruge en espresso, to tsk. chokolade kondenseret mælk,  otte isterninger, en dl  iskold mælk. Rør den chokolade kondenserede mælk ud i espressoen til den er opløst, tilsæt isterninger og top til sidst med kold mælk – gerne skummet! Jeg fandt chokolade kondenseret mælk i Fakta.

Tip! Glasset kan købes her.

God lørdag!

 photo broed og kager trine hhnemann_zpsnygypbvd.jpg

 photo chokolade_iskaffe_zpsq13p4z3i.jpg// Indeholder affliate links //

 
_

3 tanker om “Små glimt: Kogebog og chokolade-iskaffe”

  1. Hej Tora. Jeg har afprøvet denne iskaffe, men det kondenserede mælk med chokolade klumper i bunden. Hvordan opløser jeg det bedre? Jeg har rørt det rundt med en ske i den varme espresso også i et godt stykke tid – uden held. Har du et godt tip?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *