Små glimt – den smukkeste kagebog!

 photo copenhagencakes_kagebog_zpsnsica1fp.jpg

Inden vi i går smuttede til Færøerne for at nyde nogle uger med familie og venner, opleve solformørkelse og slappe af, var der lige tid til at bladre i en af de smukkeste danske kagebøger, jeg har set. Måske den smukkeste! Det er min dygtige bloggerkollega Cecilia, der blogger på www.copenhagencakes.com, der har udgivet sin første kogebog. Jeg er vild med den! Den er personlig, kagerne er så meget Cecilia, og stemningen er vidunderlig, der bliver virkelig inviteret til sukkersøde kageoplevelser i dejlige København, så hyggeligt og inspirerende!
Bogen”Copenhagen Cakes – 50 kager o sødekøkkenkreationer” udkommer d. 19. marts, men kan allerede nu forudbestilles med 12 procent rabat på Saxo.dk

 photo copenhagencakes_kogebog_zpsdoxbcjhf.jpg

Indlægget indeholder affliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *