Vinderen af et års forbrug Oreo

Der er uden tvivl mange Oreo-fans, der følger med på Cute Carbs, der var nemlig hele 233, der har deltaget i konkurrencen om et års forbrug af Oreo, og tak til jer alle! Den heldige vinder blev Rikke, som har fået direkte besked. På spørgsmålet om, hvilken Oreo-kage hun ville bage, var hendes svar: Har netop lavet den vildeste kage, hvor Oreo indgik – et kæmpe hit til fødselsdagen. Bestod af 3 hjemmelavede chokoladebunde lagt i lag på følgende vis: Lagkagebund, nutella, friske jordbær i tern, lagkagebund, flødeskum med knust oreo (ikke for småt knust), friske jordbær i tern og lagkagebund. Toppen får et tyndt lag med nutelle, de friske jordbær lægges igen på toppen – og så pyntes siderne med et tyndt lag flødeskum, der til sidst får et lag af de knust Oreo. Siger det bare – frisk og lækker lagkage for store og små

Jeg må snart i køkkenet igen, den lagkage lyder SÅ lækker! Tillykke til Rikke.

Hvis du har fået lyst til at bage med Oreo, så er her tre af mine favoritter med Oreo:

Oreo-trøfler
Oreo-cheesecake
Brownie med Oreo og marshmallows

 photo oreo_kager_favoritter_zpsxjendhdv.jpg

Husk, at du stadig kandeltage i Oreos fede designkonkurrence, hvor den verdens berømte kiks er i centrum. Konkurrencen går ud på, at man skaber en personificeret udgave af Oreo’en. Præmien er 15.000 kr, megamange Oreos og et 220 m2 banner af dit design. Er du kreativ, og har du også en stor kærlighed til den berømte kiks, så kan du læse mere på www.playwithoreo.com og Oreos facebook-side!

// Sponsoreret indlæg//

 

1 tanke om “Vinderen af et års forbrug Oreo”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *