Dessert-pizza med nutella og skumfiduser - Cute CarbsCute Carbs

Dessert-pizza med nutella og skumfiduser

27. februar 2015 in ♥ Desserter

Sidste gang jeg var i New York, fik jeg en helt vildt lækker dessert-pizza med nutella og skumfiduser, og jeg har lige siden tænkt, at jeg ville prøve at efterligne den herhjemme. Og hold nu op – det er ikke sidste gang, der bliver lavet  dessert-pizza hjemme hos os, det smager jo alt for lækkert, hvis man altså er til nutella. Jeg synes, kombinationen mellem den søde topping og den salte pizzabund er toplækker. Et fint alternativ til fredagsslik 🙂

Opskriften på pizzabunden finder du lige her! Du kan nøjes med en halv portion, hvis en dessert-pizza altså er nok. Bag pizzabunden i ca. 10 minutter ved 250 grader – brug gerne en pizzasten, hvis du er så heldig at have en. Tag pizzabunden ud af ovnen og smør et godt lag nutella på bunden og top med skumfiduser. Sæt dessert-pizzaen tilbage i ovnen i et par minutter, den er færdig, når skumfiduserne begynder at blive gyldne og smelte. God fornøjelse.

 photo nutella_pizza med skumfiduser_zpsgmxwxhyq.jpg

Share This Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sillykone 27. februar 2015 at 22:22

  Åhhh.. Det ser, dødlækkert ud!

 • Reply miriam 27. februar 2015 at 22:24

  what hvor nostalgisk, snublede over det her indlæg og det fik jeg også da jeg boede i NYC!!! what are the odds 🙂 Tak for delingen

 • Reply IJE 10. marts 2015 at 13:55

  MUMS – hvor lyder det bare lækkert! Kombinationen af pizzabund, nutella og skumfiduser lyder dog lidt mærkværdigt, men vi er helt sikkert på, at det er TOP lækkert 😛 Hvor vi dog glæder os til at gå ihærdigt til værks med den spændende opskrift. Har du nogle gode serveringstips?

  • Reply Frk. Cute Carbs 10. marts 2015 at 15:01

   Det smager skønt 🙂 Tænker, det er lækkert med friske bær til 🙂

 • Reply IJE 10. marts 2015 at 14:22

  Mums – hvor lyder det bare lækkert! Kombinationen af pizzabund, nutella og skumfiduser lyder dog lidt mærkværdigt, men vi er helt sikre på, at det er TOP lækkert. Vi glæder os meget til at gå ihærdigt til værks med den spændende opskrift. Har du evt. nogle serveringstips?

 • Leave a Reply

  Back to top