Dessert-pizza med nutella og skumfiduser

Sidste gang jeg var i New York, fik jeg en helt vildt lækker dessert-pizza med nutella og skumfiduser, og jeg har lige siden tænkt, at jeg ville prøve at efterligne den herhjemme. Og hold nu op – det er ikke sidste gang, der bliver lavet  dessert-pizza hjemme hos os, det smager jo alt for lækkert, hvis man altså er til nutella. Jeg synes, kombinationen mellem den søde topping og den salte pizzabund er toplækker. Et fint alternativ til fredagsslik 🙂

Opskriften på pizzabunden finder du lige her! Du kan nøjes med en halv portion, hvis en dessert-pizza altså er nok. Bag pizzabunden i ca. 10 minutter ved 250 grader – brug gerne en pizzasten, hvis du er så heldig at have en. Tag pizzabunden ud af ovnen og smør et godt lag nutella på bunden og top med skumfiduser. Sæt dessert-pizzaen tilbage i ovnen i et par minutter, den er færdig, når skumfiduserne begynder at blive gyldne og smelte. God fornøjelse.

 photo nutella_pizza med skumfiduser_zpsgmxwxhyq.jpg

7 tanker om “Dessert-pizza med nutella og skumfiduser”

  1. MUMS – hvor lyder det bare lækkert! Kombinationen af pizzabund, nutella og skumfiduser lyder dog lidt mærkværdigt, men vi er helt sikkert på, at det er TOP lækkert 😛 Hvor vi dog glæder os til at gå ihærdigt til værks med den spændende opskrift. Har du nogle gode serveringstips?

  2. Mums – hvor lyder det bare lækkert! Kombinationen af pizzabund, nutella og skumfiduser lyder dog lidt mærkværdigt, men vi er helt sikre på, at det er TOP lækkert. Vi glæder os meget til at gå ihærdigt til værks med den spændende opskrift. Har du evt. nogle serveringstips?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *