Brownie med Oreo og marshmallows

 photo marshmallow_oreo_brownie_opskrift_zpsc50165fb.jpg
Brownie med Oreo og marshmallows – lyder heftigt, ikk’? Det er også en heftig sød sag, som skal nydes i selskab med god kaffe og eventuelt letpisket flødeskum, creme fraich eller måske lidt lækker vaniljeis. Men den er god – rigtig god! Og så er den supernem at lave, og det betyder, at du på ingen tid kan imponere dine kære gæster, det lover jeg. God bagelyst!

 photo brownie_oreo_zpsa4996141.jpg

Opskrift på brownie med Oreo og marshmallows
2,5 dl sukker
2 æg
2,5 dl mel
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. salt
4½ spsk. kakao
150 g smør
6 Oreos
5 marshmallows i halve (dem der er egnet til grille)

Sådan gør du
Smelt smørret og lad det afkøle
Pisk æg og sukker til en luftig masse
Rør resten af ingredienserne i dejen
Kom halvdelen af dejen i en springform eller en kvadratisk form (jeg har brugt en 22 x 22). Fordel knust Oreo og marshmallows over dejen og top med den sidste dej
Bag brownien i en springform ved 175 grader i ca. 30 minutter
Lad brownien køle helt ned – gerne i køleskab, inden du serverer den

 photo brownie_oreo_opskrift_zpsd843a773.jpg

 photo oreo_brownie_opskrift_zpsec4e0295.jpg

38 tanker om “Brownie med Oreo og marshmallows”

 1. Hvor lyder det lækkert, og hvor ser det syndigt godt ud…

  Spurgte min kæreste, om jeg ikke måtte bage den til hans arbejde mandag (han skylder kage), overraskende nok var svaret nej… Han havde jo allerede fortalt hvilken jeg skulle bage; nemlig den med kaffefrosting. Den har altså sat sig dybt i hans (ellers meget store) kagehjerte, så hvorfor prøve noget andet!?

  Den her kommer nu i gemmerne alligevel

 2. “Hvor ser den dog lækker ud!” Tænkte jeg. Så selvfølgelig lavede jeg den! Utrolig skønne billeder med skal du lige have 😉 .
  Men nu har jeg så lavet den og det er lidt som om den ikke blev fuldført helt så godt som din. Man kan næsten ikke se eller smage skumfiduserne, oreoerne var er heller ikke helt så lette at smage (Hvor store var dine stykker) + så ser det ud til på billederne at din brownie er ved at sprænge ud med chokolade, du ved at den er super lækker, tæt og cremet i det. Men min blev bare til en lidt tør brownie. Det er lidt som om at det bare er en brownie, for man kan ikke smage andet, den tager alt smagen, som jeg synes er lidt synd 🙁 .
  Kan du hjælpe med at få mig til at få styr på dette? 😀

  1. jeg havde fuldstændig samme problem, så jeg blev også pænt skuffet… jeg bagte den på varmluft, men måske det bare skal være alm. varme?

 3. Jeg bagte den i går og den blev vildt god! Puttede lidt flere skumfiduser og et par ekstra oreos i + jeg kun gav den 25 minutter. Det kan du evt. prøve, Christine.

 4. Hej!
  Den ser jo lækkert ud som alt det andet også gør!
  Jeg plejer en gang om ugen at bage noget her fra siden af, og er nu nået til denne.
  Skal den bages ved varmluft eller almindelig ovn? 🙂

 5. Fantastisk brownie!!! Jeg drønede lige et par sqiis smeltet margarine i den sidste halvdel af dejen, da jeg syntes at den virkede en kende tør…havde jo også læst at flere syntes at kagen blev tør. Den blev perfekt…om det var det ctrl fedtstof der gjorde det, ved jeg ikke…

 6. Pingback: Bogmærker #3 | monicablander blog

 7. Pingback: oreo brownies | Blog Liebling

 8. Sikke nogle fantastiske billeder!! Jeg måtte bare prøve at bage den, så jeg kunne smage 😀

  Efter jeg havde læst kommentarerne, forsøgte jeg mig med lidt mere smør og lidt mindre mel end opskriften. Skumfiduserne og oreos’ne fordoblede jeg. Og den blev FANTASTISK! Nøj, hvor der blev smovset og nydt.
  I følge mine gæster rækker den dog kun til 6 personer 😉

 9. Pingback: OREO AND MARSHMALLOWS BROWNIE | ConfessionsOfATeen

 10. Jeg kunne desværre ikke finde de store grill marshmallows og har netop nu bagt den med “kopi” marshmallows – går det an?? Den ser lækker ud! 😊

 11. Super lækker dessert 😉 Jeg pynter med mango stykker og friske jordbær. Og så lige en kugle vanilleis…..Eller blåbær is og friske blåbær.

 12. Nu har jeg været igennem en masse opskrifter og tænker at den her i vinderen til familie fødselsdag på søndag ? to spørgsmål:
  • hvis nu man har virkelig meget tid (har jeg på ingen måde, men man må jo forsøge ?), tænker du så at din opskrift på OREOS vil fungere i denne kage?
  • hvilken opskrift er din absolut bedste på chokoladekage, hvis man er helt tosset med chokolade? ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *