Lørdagslykke med chokolækker inspiration

 photo lykkenerchokolade_zps72c91a03.jpg
De to dygtige chokoladebloggere Anne au Chocolat og Chocolat står bag den fineste chokoladebog ” Lykken er chokolade”, som jeg har hygget mig med i dag, så dejligt med en lørdag uden planer og masser af tid til at hygge med god læsning og inspiration til det søde køkken. Den billedskønne bog har fokus på lækre, nuancerede og kreative smagsoplevelser baseret på chokoladepigernes store kærlighed til chokolade, og du finder smukke billeder og lækre opskrifter på alt fra kager, tærter, cupcakes, is, mousser, cremer, macarons, cookies, morgenmad, popcakes til flødeboller, trøfler og meget mere i den smukke bog!

Ville bare tippe jer om den fine chokolade kogebog, den er virkelig inspirerende og burde være blandt kogebogsfavoritterne hos alle chokoladeelskere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *