Five o'clock tea med himmelsk blåbærtærte - Cute CarbsCute Carbs

Five o’clock tea med himmelsk blåbærtærte

26. januar 2014 in ♥ Kager

 photo fiveoclocktea_tip_zps78548a15.jpg

 photo fiveoclocktea_tip_kage_zps8b73ad19.jpg

Selv om der sikkert er mange, der tror, at jeg altid dækker op med hjemmebag, så er det ikke tilfældet! Det er i hvert fald ikke altid, jeg lige får bagt, når der kommer gæster, derfor er det jo fantastisk, at der er gode bagerier med lækre kager. En af mine favoritter i øjeblikket er Lagkagehusets blåbærtærte med hvid chokolade – mums! Den smager skønt til en dejlig kop te, og er et supergodt alternativ, hvis man ikke lige har lyst til flødeskumskager.

Ville bare dele tippet med jer, der har et Lagkagehus i nærheden, og endnu ikke har smagt den skønne blåbærtærte.

 photo fiveoclocktea_tip1_zps13a993b6.jpg

 photo 5oclocktea_zpsb4f9b971.jpg

Share This Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nani 26. januar 2014 at 20:43

  Er du GAL, hvor ser det fråderen ud! D’:

 • Reply A + K = ♥ 27. januar 2014 at 12:42

  Den er bare så god!
  Mig og min familie er hvert år på ferie i KBH, og vi har fast tradition for, at vi skal smage en ny kage fra Lagkagehuset hvert år. I 2012, faldt valget på blåbærtærten, og vi var også vældigt begejstret 😀
  Dog synes jeg sidste års valg Weekendtærten var endnu bedre – knasende nøddebund, sød, blød, limeskum med kiwigele-top + chokoflager. Det var så himmelskt. Vi dedikerede også et hyldest indlæg, ligesom du gør her 😉
  http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/07/arets-sommerkage.html

  – Anne

 • Leave a Reply

  Back to top