Five o’clock tea med himmelsk blåbærtærte

 photo fiveoclocktea_tip_zps78548a15.jpg

 photo fiveoclocktea_tip_kage_zps8b73ad19.jpg

Selv om der sikkert er mange, der tror, at jeg altid dækker op med hjemmebag, så er det ikke tilfældet! Det er i hvert fald ikke altid, jeg lige får bagt, når der kommer gæster, derfor er det jo fantastisk, at der er gode bagerier med lækre kager. En af mine favoritter i øjeblikket er Lagkagehusets blåbærtærte med hvid chokolade – mums! Den smager skønt til en dejlig kop te, og er et supergodt alternativ, hvis man ikke lige har lyst til flødeskumskager.

Ville bare dele tippet med jer, der har et Lagkagehus i nærheden, og endnu ikke har smagt den skønne blåbærtærte.

 photo fiveoclocktea_tip1_zps13a993b6.jpg

 photo 5oclocktea_zpsb4f9b971.jpg

2 tanker om “Five o’clock tea med himmelsk blåbærtærte”

  1. Den er bare så god!
    Mig og min familie er hvert år på ferie i KBH, og vi har fast tradition for, at vi skal smage en ny kage fra Lagkagehuset hvert år. I 2012, faldt valget på blåbærtærten, og vi var også vældigt begejstret 😀
    Dog synes jeg sidste års valg Weekendtærten var endnu bedre – knasende nøddebund, sød, blød, limeskum med kiwigele-top + chokoflager. Det var så himmelskt. Vi dedikerede også et hyldest indlæg, ligesom du gør her 😉
    http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/07/arets-sommerkage.html

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *