Sig hej til verdens sødeste plante

Jeg har fået verdens sødeste plante  – måske ikke den fineste men bogstavelig talt den sødeste – Stevia-planten er nemlig flyttet ind på min altan. Og jeg er meget glad for den! Planten ligner meget mynte, og den blomstrer også med hvide blomster. Jeg er ret fascineret af, at Stevia er 300-400 gange sødere end sukker, så det er ikke helt tilfældigt, den også bliver kaldt candyleaf – totalt cute navn!

Jeg fik planten af Arla, da de lancerede deres Yoggi-yoghurt med Stevia, som by the way smager lige så godt, som den alminelige Yoggi bare med færre kalorier, takket være Stevia.

 photo stevia_zps27833a93.jpg

2 tanker om “Sig hej til verdens sødeste plante”

 1. Hej Tóra!
  Jeg har været i praktik hos Vi Unge i efteråret sammen med min veninde, Patricia, og så har jeg været model for Vi Unge et par gange.
  Jeg håber, du kan huske mig, og jeg er stadig helt vild med din blog!
  Er selv igang med at få min nyopstartede blog op og køre. Du kan se den på http://www.siljecestmoi.blogspot.dk – det ville i hvertfald være skønt, hvis du kiggede! Prøver at få rigtig mange læsere, nemlig!

  Knus Silje

  1. Hej Silje – hvor hyggeligt, jeg kan godt huske dig. Fin blog du har gang i – held og lykke med den 🙂 Kh Tóra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *