En nem og lækker sommerdessert!

 photo frugt_blandet_zps56a8bc45.jpg

En nem og lækker sommerdessert – blandet frugt med råcreme! Et sikkert hit i sommervarmen.  Jeg tilbringer rigtig meget tid på altanen eller i kolonihaven i øjeblikket, og det betyder mindst mulig tid i køkkenet, men da jeg sidste uge havde hyggeligt besøg fra Færøerne, ville jeg jo gerne servere en lille sommerdessert, som var nem og hurtig at lave… Og det blev en lækker frugtsalat med nektarin, jordbær, ananas, banan og æbler vendt i lidt limesaft og grønne vindruer, kirsebær og Jivara fra Valrhona – som nok efter min smag er en af verdens bedste mælkechokolader. Råcremen finder du opskriften på lige her!

 photo frugt_creme_zps81e55919.jpg
 photo blandet_frugt_zpse0ac27a0.jpg

6 tanker om “En nem og lækker sommerdessert!”

  1. Uhm ja, abemad med råcreme er en lækker sommerret! Jeg er totalt kedelig og serverer det nærmest altid til dessert på min fødselsdag i sommerferien (har også gjort det i år) 😉 det er jo så lækkert, og man skal huske at spise masse af lækre frugter nu mens de er allerbedst!

  2. Det ser rigtig lækkert og hyggeligt ud 🙂
    Vi spiser også masser af frugt her i sommervarmen. Især melon og jordbær. Af og til jordbær dyppet i chokolade 😉

    1. Jordbær dyppet i chokolade smager himmelsk – mums! Og frugt er bedst om sommeren, så det er bare med at spise igennem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *