Cute Carbs med i spændende Svansø-konkurrence!

 photo svansoe_kurv_zps408427ab.jpg

Jeg har takket ja til at deltage i en spændende opskriftkonkurrence – en såkaldt cook off, som foregår i samarbejde med Svansø. Temaet er ”Mad i godt selskab”, og udgangspunktet er alle de skønne Svansø-produkter, som I kan se på billederne, jeg fik nemlig en pakke tidligere på ugen, der var proppet med lækkerier, der var alt fra lækker blåbær marmelade, mandler til aioli og dijon vinaigrette.

I Svansø cook off gælder det om at kreere en lækker ret med udgangspunkt i nogle af produkterne, så nu er det bare i gang med de kreative idéer, jeg glæder mig! Og synes, det er superfedt, at temaet er: ”Mad i godt selskab” for at samle gode venner, familie og andre man holder af til hygge og lækker mad, det er med garanti godt selskab!

Jeg skal dyste imod fire andre seje blogs, nemlig Det skal smage af nogetGane & GaffelSmagsløjer og Anna Wurtz. Og I kan følge med på Svansøs facebook side og på Cute Carbs facebook. Og på bloggen poster jeg selvfølgelig den opskrift, jeg ender med at lave. Men jeg kan allerede nu afsløre, at det bliver en kage i Cute Carbs ånd 🙂

Vinderen af Svansø cook off bliver kåret ved en facebook-afstemning, som jeg nok skal fortælle meget mere om i det næste indlæg! Vinderen får et gavekort, som kan bruges til en inspirations-rejse, det gad jeg godt, så jeg må hellere komme i gang med et stk. lækker kage 🙂

Udover den konkurrence jeg deltager i, så har I søde læsere også mulighed for at vinde en masse lækre Svansø-produkter – hold øje med bloggen, der kommer snart mere info.

 photo svansoe_produkter_zpsa7d7e6e7.jpg

Fun fact om Svansø!  Peder Svansø var en af pionererne til at udbrede det sydlandske køkken i Danmark op igennem 80’erne, vi kan bl.a. takke ham for at have introduceret italienske specialiteter som olivenolie og pasta i det danske køkken. Det er da pænt blæret – jeg kan i hvert fald ikke undvære olivenolie og pasta i mit hverdags-køkken i dag.

//Sponsoreret indlæg//

 photo svansoe_honning_zpsd30d83f5.jpg

5 tanker om “Cute Carbs med i spændende Svansø-konkurrence!”

 1. Hvor spændende, det glæder jeg mig til at følge med i. Svansø har mange rigtig lækre produkter, det blir godt at se dem brugt af lidt mere kreative folk end mig, haha, så kan jeg lade mig inspirere!

 2. Ih hvor spændende . Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det! 🙂

  Mm, Tóra, jeg tænkte på om du ikke kunne tilbage til, at man ikke behøves at gå ind på hver eneste indlæg for at kunne læse det hele? Det ville være cool.

  Anna :-))

 3. Ih hvor spændende . Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det! 🙂

  Mm, Tóra, jeg tænkte på om du ikke kunne tilbage til, at man ikke behøves at gå ind på hver eneste indlæg for at kunne læse det hele? Det ville være cool.

  Anna :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *