Pimp din te med chaisukker - Cute CarbsCute Carbs

Pimp din te med chaisukker

8. december 2012 in ♥ Søde spots

Chai-latte er en af min yndlingsdrikke i den kolde tid, og derfor måtte jeg også have fingre i Urtekrams Chai kryddersukker, som er en lækker blanding af rørsukker og eksotiske krydderier.  Og jeg er blevet fan! Blandingen af rørsukker, kanel, nelliker, vanilje og kardemomme er tilpas sød og krydret, og giver lækker smag til en kop sort te eller kaffe – og så kan den også bruges i stedet for kanelsukker på risengrøden! Jeg har også brugt den til mine hjemmelavede Churros – et perfekt match. (Pssst. .. Opskriften på Churros kommer i morgen)

Forkæl dig selv med en lille gave i denne søde juletid – Chaisukkeret koster kun 19,95, og kan købes i de fleste større supermarkeder.

Følg Cute Carbs på facebookeller på bloglovin, så går du ikke glip af nye indlæg og lækre opskrifter.
Photobucket

Share This Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Guapizimo 10. december 2012 at 0:53

  Orv det var da et super tip, den er jeg simpelthen nødt til at få fat på!

  • Reply cutecarbs 16. december 2012 at 22:51

   God tippet kunne bruges:) Håber, du får fat i Chaisukker snart 😉

 • Reply Anne Hensen 1. marts 2013 at 10:00

  Fantastisk ide du er kommet med der! 🙂 vil jeg hurtigst muligt prøve..

 • Leave a Reply

  Back to top