Adventsgavetip #1 – Lækre julegodter

Photobucket

Så blev det 5. december, og i dag byder bloggen på en sød anbefaling. Et lækkert produkt, som er perfekt til at forkæle en, du holder af, med. Måske en adventsgave eller bare en helt almindelig overraskele, uanset hvad det bliver, så er Johan Bülow lakrids en sand fornøjelse!

Den fine indpakning, den skønne smag og den gode bløde lakrids, drageret i hvid chokolade og hindbær og til sidst dyppet i stjernestøv – det er de fineste julegodter! Og det er en sødmefuld oplevelse at sætte tænderne i Johan Bülows Christmas edition 2012. Du kan købe den her!

Photobucket
Følg Cute Carbs på facebookeller på bloglovin, så går du ikke glip af nye indlæg og lækre opskrifter.

Tjek også de andre opskrifter i årets “julekalender”:
1. dec – Kæmpe klejner
2. dec – Hyggelige havregrynskugler
3. dec – Crispy Mars-konfekt
4. dec – Brændte mandler med lakrids

 
Photobucket

 

2 tanker om “Adventsgavetip #1 – Lækre julegodter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *