Bland selv slik – hvad er der i din pose?

Photobucket

Fik lyst til at dele et lille god-weekend-indlæg med jer, fordi jeg har taget billeder af en ordentlig omgang bland selv slik.  Og når nu det er fredag, er der sikkert mange af jer, der har købt fredagsslik og glæder jer til hygge foran fjerneren resten af aftenen – ihhh elsker fredage! Nå, men tilbage til slikket, jeg vil nemlig vildt gerne høre, hvordan du blander dit slik? Blandt mine favoritter er syrlige vingummier, djungelvrå, syrlinger og helt klart også fudge! Men hvad er et must i din bland selv slik? Og har du gode tips til, hvor man kan få godt bland selv slik? Del gerne i kommentarfeltet, jeg er helt sikker på, at der er mange, der gerne vil have gode tips.

God weekend

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

18 tanker om “Bland selv slik – hvad er der i din pose?”

 1. Utroligt som din skål ligner min 😮
  Jeg fisker altid efter saltlakrids – helst ansigter, bamserne fra skippermix, dødningehoveder, tophatte, djungevrål, grammofonplader og heksehyl.
  Udover lakridsen er jeg helt tosset med skumfiduser og alle former for dragé som labre larver, saltlinser, pinocciokugler og skolekridt! Mmh, elsker simpelthen blandselv-slik, alene igår røg der vist et par hundrede gram nu 😀
  Anti slikønskerne består i lys chokolade, colavingummier og alt med banansmag.

  – Anne

 2. yumms..! – hvor køber du dit “mix selv”? mine favoritter er: syrlige skumfrøer og kastanjer, skumfiduser både jordbær svampe og firkanter, dominolakridser, tivolistænger og saltlakrids muslinger med mere!! go’ fornøjelse med fredagsslikket 😉

 3. Det hele 😉 Ej, der er nok mest skum-fiduser af enhver art og lakridser. Men også fudge og chokolade, hvis jeg kan komme til det. Vingummi er nok det, der er mindst af, meeen der sniger sig også en enkelt med som regel

 4. Er så uheldig stillet at være forelsket i vingummi – kirsebær, cola og de der små kræs nogle.. Uhm… Desværre er jeg også bare allergisk over for dem 😉
  Men syrligt vingummi, skumslik, vingummi og så grammafon plader og sådan noget karamelvingummi. Men er faktisk mest til chips eller ren chokolade.. Det kan jeg nemlig tåle 😉

  Og vi har sådan en fin slikbutik i Ringkøbing, med 200 varianter.. Desværre holder den vinter lukket 🙁

 5. Mmmmm bland selv slik er min favorit, når der skal “syndes” 🙂 Jeg er ikke dens store fan af lakrids, så min pose består mest af vingummi (her skal det helst være Haribo) og så måske nogle skumfiduser (de hvide), lidt mørk chokolade eller karamel. Og så gerne nogle labre larver eller pinocciokugler, som er det eneste lakridsagtige jeg kan lide. Jeg er ret glad for udvalget i Cinemaxx, der kommer jeg altid af med en mindre formue. Men der er priserne selvfølgelig også skruet helt op. Ellers er Føtex også okay 🙂

 6. Yum! Jeg elsker bland selv slik. Det er bare så svært at holde op med at hælde i posen.
  Jeg ksal altid have en god blandiing af det hele, men vigtigst er salt- lakridser og lakrids/vingummier. Jeg har for nylig opdaget nogle dødningehoveder der er halv lakrids og halv rød vingummi, og de er bare så gode!
  Der ligger en kiosk lige rundt på Godthåbsvej her på Frederiksberg hvor udvalget er rigtig godt- desværre ikke det største- men så til gengæld kun til 8 kr. pr. 100g. Der smutter vi altid forbi inden en tur i biffen.

  Maria
  http://nilssonsambrosia.wordpress.com/

 7. MMmmnh.. Ved ikke hvad de hedder, men de der runde små mælkechokolader, der har et slags skrabet mønster på sig.. De er gode!

  Elmegade på Nørrebro har en god slikbutik, hvor man kan få alt muligt forskelligt. Der er blandt andet rittersport brækket i små stykker og chokoladebarer..

 8. Jeg er simpelthen nødt til at kommentere dette her indlæg, fordi verdens bedste bland-selv slikbutik ikke er nævnt. Den ligger tæt på Nørrebro Station, mod Nordvest, på Frederikssundsvej 26 og hedder Nam Nam. Der er ALT bland-selv slik, chips, sodavand, chokolade, slikposer og is. Den er kæmpe stor og har meget rimelige priser.

  Jeg craver altid sure vingummier; stjernerne og “pastapladerne” samt de røde bløde stænger med sukker på. Og skum med chokoladeovertræk, og lakridser i alle afskygninger, især de søde og bløde firkanter der består af tre lag man kan adskille. Jeg bor pt i USA, og de har slet ikke samme stolte bland-selv tradition, det glæder jeg mig til ved at komme til DK igen.

  Er man vegetar, kan Sukkertoppen på nørrebrogade anbefales, fordi de angiver hvilke slags slik der indeholder gelatine.

 9. Pingback: Jedna zemlja seljaka i jedna trula drzava Danska, vol. 1 | Lalena McArthur

 10. oh dear hetta sær lekkurt út! litirnir og ikki minst bommini! tað er bara so rotið at tað kostar so nógv í Føroyum..
  Haldi næstan eg fari keypa mær bomm í kvøld 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *