Hyldeblomst ispind med et twist af jordbær

Jeg elsker at have hjemmelavede is i fryseren om sommeren, så da jeg havde lavet hyldeblomstsaft og hyldeblomstsirup,var det oplagt med nogle friske hyldeblomst is! De er supernemme at lave, og så smager de sommerligt og er dejlig friske til en sommerdag på altanen/terrassen/haven.

Photobucket

Den nemme opskrift:
(giver 12 is)

2 dl hyldeblomstsaft (gerne hjemmelavet)
2 1/2 dl vand
Skal fra en halv økologisk citron
Friske jordbær

Photobucket

Sådan gør du:

  • Bland hyldeblomstsaft, citronskal og vand i en skål og fyld de ønskede isbeholdere næsten helt op
  • Stil dem i fryseren i en time
  • Tag dem ud og rør lidt rundt i den slushice-agtige konsistens og tilsæt nu tynde skiver jordbær og stil dem tilbage i fryseren i en halv time
  • Sæt nu pinde i isen, og stil dem tilbage i fryseren i et par timer – og wupti så har du en lækker hjemmelavet hyldeblomst is med jordbær

Nyd de friske hyldeblomst is indenfor de næste to uger!

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

7 tanker om “Hyldeblomst ispind med et twist af jordbær”

  1. Tusinde tak for en virkelig lækkert blog! Jeg vil lige høre dig. Jeg skal til at holde grill fest og skal stå for dessert. Jeg kunne godt tænke mig at lave disse, men da det er en stor fest skal der være lidt god stemning. Derfor vil jeg høre om du tror at jeg kan komme vodka is? Og i så fald hvor meget? TAK! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *