Hygge med snobrød og nutella

Jeg havde for nogle dage siden den hyggeligste dag sammen med den dejlige webredaktion på viunge.dk. Vi var samlet hjemme hos mig for at hygge og lave snobrød – og det blev helt seriøst til verdens bedste snobrød, måske fordi der var marcipan i dejen. Eller måske fordi vi spiste dem med Nutella?

Photobucket

Opskrift på snobrød med marcipan

¼ liter vand
25 g gær
1/4 dl smeltet smør
1 tsk. salt
75 g revet marcipan
350 g hvedemel
+ Nutella

Sådan laver du snobrød:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt smeltet smør, salt, revet marcipan og ælt melet i lidt ad gangen. Ælt snobrødsdejen godt igennem.Lad dejen hæve i en time. Del dejen i ca. otte stykker og lav lange pølser. Sno dejen omkring en pind, så du får et snobrød og hold det ind over gløderne fra et bål eller en varm grill. Bagetiden varier meget, men dine snobrød er færdige, når blevet gyldne og har fået en god skorpe.

Tip! Prøv at spise nutella med dine snobrød, det er så lækkert!

Her er nogle stemningsbilleder – måske får du lyst til at lave bål og bage snobrød 🙂 Det var SÅ hyggeligt, så det skal vi helt sikkert snart lave igen. Er du fan af snobrød?

Følg Cute Carbs på facebook

Vi har kreeret en video fra vores snobrøds-hygge, og den kan du se på viunge.dk.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

12 tanker om “Hygge med snobrød og nutella”

  1. Helt sikkert fan, men det er godt nok en del år siden jeg har lavet snobrød! Men fristes en del af dit indlæg 🙂 Men regnvejret må genre lige forsvinde..

  2. Snobrød . med . marcipan?? Må prøve 😀
    Jeg er næsten helt afhængig af snobrød og jeg synes sommeren har været kedelig hvis vi ikke har hygget om bålet mindst en snes gange. Men snobrød med marcipan er ny for mig, og den skal helt sikkert afprøves næste gang 🙂

    1. Ja, det er virkelig hyggeligt at sidde rundt om bålet med dem, man holder allermest af.
      Snobrød med marcipan er også nyt for mig, men det skal snart laves igen – de var nemlig rigtig gode:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *