Skøn, skønnere Santorini

//Indlægget er sponsoreret af Spies//

Den evigt friske havluft, roen og den lækre græske feta, de saftige agurker og solmodne tomater. Deres lækre is, iskolde iskaffe, cremede yoghurt og sommersøde honning. Og deres magiske solnedgang! Åhh, den fineste solnedgang, som vi hver eneste aften kunne nyde fra terassen på det lækreste hotel. Det er gode ferieminder fra Santorini. Ferieminder, der får smilet frem, og jeg kan nærmest dufte den friske havluft, når jeg i aften sidder og tænker tilbage til 2012, hvor vi spiste feta-salat og græsk yoghurt med solmoden frugt og honning til morgenmad hver dag i en uge. Duften af tomaterne er stadig helt tydelig – mums! Solkysset og sød!

Grunden til, at jeg sidder og dagdrømmer om skønne Santorini er Spies! Spies har fundet ud af, at vi ikke er så gode til at huske vores ferier. Ferieminderne de skal fremprovokeres igen ved hjælp af dufte  – dejlige feriedufte! Derfor har jeg fået tilsendt et duftkit, som dufter af alle mine Santorini ferieminder – en uge med ren græsk feriestemning. Skønt!

Spies har opsat 10 laboratorier rundt omkring I de større danske byer (Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Herning, Silkeborg), hvor alle har mulighed for at komme på ferie igen. Ikke rigtig ferie, dog! Men igennem dufte drømme sig tilbage til en dejlig ferie. Du kan komme forbi et af Spies’ laboratorier og  fortælle om et dejligt ferieminde, og derefter vil en ”laborant” sammensætte dufte fra dit ferieminde, – dufte, som du får med hjem i et lille ”duft-kit”, så du til hver en tid, kan dufte og drømme dig tilbage i ferieland 🙂

Se her, hvordan det kommer til at foregå:

Drømmer du måske allerede om en ny ferie, så kig forbi hos Spies, hvor du kommer tættere på drømmen 😉 Åh, jeg gad godt på solferie lige nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *