WestMarket - madmarked i København

WestMarket – et nyt madmarked! Og en lækker konkurrence!

//Indlægget er sponsoreret//

Hvad: Danmarks største fødevaremarked – WestMarket
Hvor: Vesterbrogade 97
Hvornår: Grand Opening, torsdag den 26. januar 2017 kl. 10:00

I hjertet af Vesterbro åbner der på torsdag i denne uge en verden af friske råvarer – fra fisk og bøffer til fristende frugter og gode grøntsager. Det hele sker, når Københavns nye madmarked slår dørene op! Navnet er WestMarket, og I kan glæde jer til at opleve masser af madboder og delikatessebutikker, der disker op med de lækreste råvarer!

Jeg glæder mig til at besøge landets største madmarked og forkæle ganen med uimodståelige snacks, bobler, friskpresset juice  og en masse lækker street food – og der er selvfølgelig også forkælelse til den søde tand! Jeg er vild med, at man midt i København kan gå på marked og komme hjem med lækkerier, der forkæler og og giver gode oplevelser i køkkenet.

Efter billedet har jeg listet alle de madboder og delikatessebutikker, du finder hos WestMarket. Og du finder også en konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort til WestMarket.

Følg med på WestMarkets facebook-side, hvor der er nedtælling til den store åbning!
WestMarket - madmarked i København

Markeder:

Malbeck
: Vinbutik
Fuel: Kaffe og brød
Xocolatl: Chokolade af høj kvalitet, karameller og søde honningkager
KHORN: Brød, kager, kaffe
Frugthuset: Frugt/grønt/tørvarer/nødder
Sweet & Flowers: Blomster, buketter og chokolade
Churros & donuts: Sødt og kager
Gilberts: Te og kaffe i løs vægt, samt to go
Havtasken: Fersk fisk og skaldyr
Charlie & Co: Franske oste, delikatesser og særlige kødudskæringer
WestBlomst: Blomster i potter og bundter
Jamones: Spanske delikatesser

Street food:

US Sandwich: Amerikanske sandwiches
Coffee Studio: Kaffebar med lettere serveringer
Street Sushi: Sushi og kobekødsburger
Mamemi: Italiensk pizza
Selma: Innovativt dansk smørrebrød med et tvist
Tapas Treat: Eksperimenterende tapas
GUILTY: Cupcakes, chokolade og bobler
Chuño: Bolivianske retter, små brød med fyld, enten bagt eller friturestegt, og juice
GROS: Hverdagsmad inspireret fra alle verdenshjørner
Curry Nation: Asiatisk street food med hovedvægt på indisk mad
SMAG: Salater og sandwiches
Fish & Lobster: Fish n´ Chips
Kød og Bajer: Tørret og røget vildtkød, øl fra nordiske mikrobryggerier samt bottleshop
Ris8: Risotto
Street Shawarma: Shawarma
Malbeck Vinbar: Vinbar
Ugood: Ugandisk
Super Bao: Chinese street food
Vege Lovers: Vegetarisk arabisk
Duck It: Pulled Duck
Bar 1620 Beer & Cocktail: Bar and Cocktail Bar
Zahida: Pakistansk
Two Socks: Gin bar og butik
The Golden Empire: Kinesisk
Juices & Shakes: Juicebar
Fiskur: Færdiglavede islandske fiskeretter og specialiteter.
Steffs Place: Pølser på dansk manér
Sliders and Stuffed Potatos: Burgere og fyldte kartofler
Muh and Oink
Arnes Bottleshop & Bar
The Spoon Company

Vind gavekort til WestMarket! (KONKURRENCEN ER SLUT)

Vinderen blev Ida, der har fået direkte besked 🙂

Du kan vinde et gavekort til WestMarket  til en værdi af 800 kr., så du kan shoppe lækre sager og spise dejlig street food på Vesterbro. For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet fortælle mig, hvad der pt. er dit yndlingssted på Vesterbro? Vinderen får direkte besked d. 31/01.

53 tanker om “WestMarket – et nyt madmarked! Og en lækker konkurrence!”

 1. Jeg er vild med Kødbyens og dens mad og marked om sommeren! Og ellers er Mad og Kaffe et godt bud på god brunch 🙂

 2. Det må være kødbyen – særligt Fiskebaren. Afslappet stemning, god betjening og virkelig god mad.

  Glæder mig til at opleve Westmarket.

  God dag 🙂

 3. Uhh, der er jo mange spændende og lækre steder! Men Neighborhood må nok blive mit bud – spændende pizzaer og lækre drinks! 👌🏼

 4. Værnedamsvej er et af mine ynglingssteder på Vesterbro. Denne lille smalle gade er som en bid af Paris med hyggelige butikker, cafeer og restauranter 🙂

 5. Uhh, der er mange spændende og lækre steder! Men det må nok blive Neighborhood – spændende pizzaer og lækre drinks!

 6. Jeg elsker Gorilla, som ligger i Kødbyen. Det at man kan få 15 forskellige serveringer til en god pris er jeg helt vild med 🙂

 7. Mit yndlings madsted på vesterbro er 1+1 street kitchen. Lækker, frisk kinesisk mad. Her får du sprøde grøntsager og ikke mad der drunker i friture og sovs. Jeg håber jeg vinder 🙂

 8. Der er så mange gode steder på Vesterbro, så det er virkelig svært at sige! Men pt.må være Gorilla på grund af den gode stemning og dejlige mad jeg oplevede fornylig 🙂

 9. Den er svær. Madklubben på Vesterbrogade eller en lækker brunch på Mad&Kaffe 😉
  Ville være en fantatisk præmie at vinde, da min kæreste og jeg allerede går og glæder os til at Westmarket åbner!

 10. Mit ynglingssted må være min veninde Lines lejlighed, hvor vi har haft en masse hyggelige snakke og god mad.
  Men ellers elsker jeg Kødbyen, hvor Gorilla må være favorit. Eller kaffe fra Risteriet.

 11. Nu hvor du ikke skriver, at man skal skrive et spisested, så vælger jeg i stedet et område. Jeg kan godt lide at slentre på Sønder Boulevard, Skydebanegade, ned ad Istedgade og de dertilhørende sidegader. Der er stemning, grønt, gode spisesteder osv.

 12. Jeg bor ved Gilleleje i nordsjælland og kommer al for lidt til kbh for at spise lækker mad. Så jeg kan slet ikke være med med gode spise steder men noterer lige her så jeg ved det til næste gang vi skal derhen 🙂

 13. Jeg elsker Kødbyen for dens mange fantastiske spisesteder og somme tider kommer jeg der også for dens natteliv! Men nu lyder det da til, at der kommer en konkurrent – jeg vil glæde mig til endnu mere lækker mad på Vesterbro! 🙂

 14. Mit yndlingssted er Kødbyen med mange gode steder. Jeg er selv glad for Warpigs. Der er altid fin betjening og nogle spændende øl

 15. Som jyde er jeg ikke så kendt på Vesterbro, at jeg kan udpege et favoritsted, men efter et kig på listen over de forskellige mad- og delikatesseboder, ved jeg bare, at det nye Westmarket bliver mit favoritsted😃😋👏🏼

 16. Det er længe siden jeg har haft min gang på Vesterbro, men er jeg i tvivl når jeg er i nærheden er Bodil eller Dyrehaven altid gode bud. Og så selvfølgelig absalon.

 17. Der er ikke noget bedre end at sidde udenfor i solen på Warpigs i Kødbyen, og nyde lækker mad og fantastisk øl!

 18. En dag da jeg havde de værste tømmermænd, blev jeg inviteret med på Restaurant Kul af en kammerat, der var blevet brændt af af en tinderdate. Ikke ligefrem den mest romantiske invitation, men mine tømmermænd og jeg kunne godt spise god mad, så efter lidt overtalelse slæbte jeg mig selv afsted – og det kom jeg ikke til at fortryde. Det var en af de bedste madoplevelser, jeg længe har haft! Vinder jeg, vil jeg invitere ham med på WestMarket for at give lidt igen til den alt for lækre middag, han gav mig!

 19. Jeg bor på Fyn, men når vi er på besøg i storbyen, skal vi altid på en sightseeingtur gennem København – specielt går turen altid til Kødbyen og får Manden lov til at bestemme hvor vi skal spise bliver det på Ankara

 20. Mit yndlingssted er Værnedamsvej. Elsker alt ved det sted. Og der er f.eks. også de bedste date-steder i København

 21. Jeg er rimelig ny i København, men i sommers gil jeg nogle gode ture hen ad Sønder Boulevard som jeg synes er virkelig fin og hyggelig. Særligt om sommeren, hvor man virkelig kan nyde de små grønne arealer. Jeg skal helt sikkert også forbi West Market i morgen!

 22. Er ikke derinde så ofte mere, men sidste gang var jeg fordi den indiske i Kødbyen – desværre om dagen, så vi har aftalt at skulle derind en aften, så vi kan få noget af deres mere “rigtige” end bare en boks.

 23. Jeg er faktisk ikke så bevendt med Vesterbro, men hvis jeg vandt gavekortet, ville jeg sikkert besøge det oftere 😉

 24. Mit ynglingssted er noget så snusket som Thai Corner på Istedgade, maden er fantastisk, og klichéindretningen i top og lige så uhipster som dagen er lang 😉

 25. Jeg må indrømme at jeg ikke et så kendt på Vesterbro og derfor ikke rigtig ved hvad der høre til hvilke dele af Kbh. Ligger Kødbyen på Vesterbro? I så fald må det være et yndlingssted. Og ellers nå jeg da lige kigge kommentarerne igennem for at se hvad der er værd at besøge.
  Hilsen vestegnspigen som gerne besøger byen alligevel 😄😁

 26. Mit yndlingssted på Vesterbro er pt Kiin Kiin Bao Bao som serverer den skønneste mad i smukke omgivelser!

 27. Mit yndlingssted er Lêlê – så lækker mad og så hyggeligt sted 🙂 Glæder mig også så meget til at komme ud og se WestMarket!

 28. Helt klart LêLê – lækker, velsmagende mad til gode priser. Jeg elsker generelt asiatisk mad, fordi det smager af så meget, men alligevel er så simpelt! 🙂

 29. Er faktisk ikke kendt på vesterbro, men har en aftale om at skulle afstedi foråret, så der vil jeg kigge efter det skønneste sted, og helt sikkert besøge WestMarket !!!

 30. Mit yndlingssted på Vesterbro er uden tvivl nær Enghaveplads. Til trods for metrobyggeriet, så summer det af liv for enden af Istegade, hvor de små kaffesteder ligger side om side. Her kan man altid spotte et par sladrende veninder, som taler så kaffen bliver kold; en middelaldrende mand fordybet i avisen, mens han tro holder hånden på kaffekoppen; eller en nybagt mor vugge barnevognen, mens hun slikker de tidlige stråler fra solen og sipper til sin morgenkaffe.

  Jeg ville drømme stort om at få lov at nyde WestMarket, fordi jeg er sikker på, at det summer mindst ligeså meget af liv og følelsen af Vesterbro, netop der :-))

 31. Jeg elsker madmarkeder og kombinationen af, at man kan gå og snacke fra de lækre boder og samtidig købe ind til at lave mad hjemme.😋🍽
  Mit yndlingssted på Vesterbro må være Vega! Der har jeg haft mange gode koncertoplevelser, og jeg glæder mig allerede til et par stykker i 2017. Og så er det jo perfekt, at kombinere streetfood og koncert, i min verden! 😁

 32. Mit yndlingssted på Vesterbro er på en skammel foran Sort Kaffe og Vinyl på Skydebanegade. Der skal jeg sidde med en kop god kaffe, mens jeg spiser et bæger Siciliansk Is fra den anden side af gaden og kigger på den hyggelige kø af isglade børn og forældre.

 33. Absolutte ynglings Vesterbrosted er pt. Legepladsen ved Skydebanegade. Kaffe til mor er som regel inden for rækkevidde og der er sjovt for mange aldersgrupper. Ja Tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *