Marmoreret banankage med Nutella! - Cute CarbsCute Carbs

Marmoreret banankage med Nutella!

4. januar 2017 in ♥ Kager

//Indlægget er sponsoreret//

Banankage med nutella

Godt nytår, kære bloglæsere. Håber, I er kommet godt ind i det nye år. Jeg er landet midt i hverdagen igen, men lige om lidt smutter jeg på barsel, det er så vildt, at vores lille trekløver, snart bliver til 4. Jeg glæder mig!

Lige inden jeg rejste til Færøerne på juleferie, var jeg i køkkenet herhjemme, og det resulterede bl.a. i den lækreste marmorerede banankage med Nutella, som I bliver nødt til at prøve, den kan virkelig anbefales!

En banankage skal efter min mening være svampet, saftig og smagfuld, og det er lige præcis, hvad denne marmorerede banankage med Nutella er. Bananerne giver dejlig sødme til kagen og komplimenterer Nutellaen perfekt, mens den mørke chokoladeganache giver lidt kant til den søde og saftige kage. Jeg er vild med kagen, og mine kageglade kolleger har også givet den thumbs up!

Få opskriften på den marmorerede banankage  lige her!

Se her, hvor nemt det er at lave den lækre banankage! Husk også lige at subscribe til Mig og min mad

Det kan godt være, du allerede ved, hvad Mig og min mad er, men hvis du ikke allerede kender sitet og YouTube-kanalen, Instagram og facebook-profilen, så kan jeg virkelig anbefale, at du kigger forbi. Det er et inspirationsunivers, hvor en masse dygtige madbloggere deler en masse lækre opskrifter med video-guides og godt humør.

Share This Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Pernille 4. januar 2017 at 22:49

  Dejlig opskrift.
  Tror du at man ville kunne lave den som cupcakes? Og hvis ja, hvor længe ville du så bage dem ?

  • Reply Frk. Cute Carbs 5. januar 2017 at 12:22

   Her er en opskrift på de lækreste bananmuffins, som ligner meget denne kage, her kan du se bagetiden 🙂

 • Reply anonym 19. januar 2017 at 8:54

  den smager mega godt, og er vildt nem at bage. kunne også godt lide din pæretærte <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 • Reply Malak 5. marts 2018 at 15:17

  Den er SÅ lækker!! Hele familien er vild med den, tusinde tak for opskriften 🙂

  • Reply Cute Carbs 17. marts 2018 at 22:20

   Dejligt at høre, tak 🙂

  Leave a Reply

  Back to top