is-sandwich

Wauw for en is-sandwich

//Indlægget er sponsoreret – men min mening er ikke købt//

is-sandwich

Da jeg forleden blev spurgt, om jeg ville lave et indlæg om Wauw-is, der er is uden tilsat sukker, skulle jeg lige tænke to gange, da der jo ikke er særlig meget “sukkerfrit” over bloggen, vel? Nå, men jeg takkede ja, fordi jeg ville teste om Wauws-mission holder. Missionen er at lave en is uden tilsat sukker, der smager mindst lige så godt som en almindelig flødeis med sukker.

Wauws chokoladeis er eksempelvis lavet på 72% sukkerfri chokolade, deres pistacieis er med ristede pistacie chunks, vaniljeisen er lavet på ægte økologisk Bourbon vanilje fra Madagaskar – og jordbærisen er farvet helt naturligt med ekstrakt udvundet af rød peberfrugt og rødbede. Isen kan bl.a. købes i Kiwi og Meny.

Jeg har prøvet flere af deres varianter, men der var to klare favoritter – vanilje og lakrids. Kan ikke modstå vaniljeprikket, fløjlsblød is! De er virkelig cremede og har masser af smag. Jeg var meget positivt overrasket over deres is, kunne godt finde på at købe især vaniljeisen igen.

is

Is-sandwich

Jeg elsker is-sandwich, så jeg har bagt nogle sprøde cookies, for jeg kunne ikke lade være med at tilføje lidt sødt, det er jo Cute Carbs 🙂 Is-sandwich er en vildt nem og lækker dessert, som jeg helt sikkert kommer til at lave en del gange i løbet af sommeren, man kan jo altid spise is, når solen varmer. 

Opskrift på cookies til is-sandwich
12 cookies

100 g blødt smør
40 g rørsukker
60 g brun farin
1 æg
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
150 g hvedemel
50 g hakket mælkechokolade

Sådan laver cookies

  • Pisk smør, vaniljekorn, rørsukker og brun farin godt sammen.
  • Pisk ægget i dejen.
  • Rør mel, bagepulver i dejen.
  • Ælt til sidst grofthakket mælkechokolade i cookie-dejen.
  • Form nu kugler på ca. 30 g og giv dem et let tryk med håndfladerne.
  • Bag ved 200 grader i ca. 12 minutter.
  • Lad de varme cookies køle af på en rist – giv dem gerne 15 minutter i fryseren, inden du laver dine is-sandwich. Jeg kom en lille kugle is imellem de kolde cookies. Spis dem med det samme eller opbevar dem i en tætsluttet beholder i fryseren.

Jeg fik brugt en masse Wauw-is til de lækre is-sandwich, men der er stadig lidt tilbage i fryseren, og med udsigt til en solrig mini-ferie her i slutningen af ugen, skal de helt sikkert med ud i kolonihaven.

is-sandwich

wauw-chokoladeis

 

2 tanker om “Wauw for en is-sandwich”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *