KOldskål favorit fra Øllingegaard

Små glimt: Min yndlings købe-koldskål!

KOldskål favorit fra Øllingegaard

Koldskål er virkelig en sommerfavorit hjemme hos os, jeg elsker den hjemmelavede variant med letpisket flødeskum og bananer på toppen, det er den min mormor altid lavede, da jeg var barn – det er smagen af sommer og søde barndomsminder. I finder opskriften på min hjemmelavede koldskål her!

Jeg har dog sjældent hjemmelavet koldskål på køl herhjemme, laver det mest til særlige lejligheder med ekstra sommerforkælelse, til gengæld har jeg alt for tit den cremede og smagfulde økologiske koldskål fra Øllingegaard i køleskabet. Den er simpelthen så god, helt sikkert den bedste købe-koldskål på markedet, i hvert fald efter min smag.

Øllingegaards økologiske koldskål smager skønt af vanilje og citron, og så er konsistensen lækker cremet – jeg er vild med den! Spiser den gerne med kammerjunkere og friske bær. Hvilken købe-koldskål kan du bedst lide?

3 tanker om “Små glimt: Min yndlings købe-koldskål!”

  1. Kan nu også bedet lide den hjemmelavet men Den fra majse (netto) med en bakke jordbær halvdelen blendet i koldskålen og resten skåret i stykker, kan godt gøre det på Endeavor varm dag. Med Løgismose kammerjunker (smager næsten af småkager). Dog købte jeg den anden dag mormors koldskål fra Løgismose og den er bare tyk, cremet og lækker, både med og uden jordbær blendet og i stykker. Må klart smage den fra Øllingegård, hvor kan den købes?

  2. Må da smage både den fra Øllingegård (tror Superbrugsen forhandler den?), og den fra Løgismose skal også prøves… børnene elsker Arlas jordbær koldskål, men jeg vil helt klart foretrække noget mindre syntetisk, som hjemmelavet jordbær koldskål…

  3. Ja! Øllingegaard er så god! Den har altid været min yndlings, men nu har jeg smagt en anden god en, og er kommet i tvivl, om jeg synes, den er bedre. Jeg kan ikke huske, hvad mærket hedder, men den kommer i sådan en pose. Ligesom de der mælk, man kan få på pose. Jeg tror, de forhandler den i Rema1000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *