En mumslækker islagkage vinder et års forbrug af Oreo

//Sponsoreret indlæg//
Over 150 kreative bud på lækkerier med Oreo. Puha – det har været svært at vælge en vinder af et års forbrug Oreo. Men helt ærligt, så kunne jeg ikke modstå tanken om den lækre nytårsdessert, som Helle vil lave, hvis hun vinder – læs lige med her:

”Jeg ville lave en lækker islagkage, med bunde af knuste Oreos og flødeost, så ville jeg lave is med Oreos og en is med bær, for at spille lidt surt op mod de søde, betrække den med chokolade og drysse med guldstøv og så kunne det egentlig blive en fin dessert nytårsaften.”

Der er Oreos på vej til Helle. Stort tillykke dig! Og tusind tak til alle jer andre, der er kommet med så mange gode bud på Oreo snack hacks, jeg føler mig meget inspireret.

En af mine favoritter med Oreo er denne brownie med Oreo og marshmallows, hvis du ikke allerede har prøvet den, så kan jeg virkelig anbefale den 🙂 Du finder opskriften her!oreo-marshmallow-brownie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *