Frozen Yoghurt og toppingfest hjemme på altanen!

 photo frozen yoghurt hjem is_zpsbkewii3f.jpg

Jeg er stor fan af frozen yoghurt, så derfor var det toplækkert, at Hjem-IS var forbi i tirsdags med deres nye frozen yoghurt, som er henholdsvis med jordbær- og mangosmag. Jeg kunne klart bedst lide jordbær-varianten. Med frozen yoghurt i fryseren, sol og blå himmel i går, var der dømt is-fest på altanen.

 photo mango frozen yoghurt_zps20g2dyz9.jpg

Det geniale ved frozen yoghurt er, at man SÅ nemt kan skabe sin helt egen sommerdessert, hvis bare man har en masse lækre toppings, og man kan jo næsten altid finde lidt lækkert i gemmerne og lidt frisk frugt på køl. Jeg gik selvfølgelig topping-amok!

Müsli
Oreo
Daim
Click mix
Jordbær
Melon
Granatæblekerne
Karamel-sauce
Passionfrugt-sauce
Jordbær/rabarber-kompot
Mandler
Mørk chokolade

 photo toppings_frozen_yoghurt_zps3czritja.jpg

 photo jordbaeligr frozen yoghurt_vingummi_zpsd97xeieo.jpgHjem-IS’ frozen yoghurt er kalorielet, så man kan sagtens køre den ”sunde” stil med nødder og frugt på toppen, men jeg kan nu bedst lide at toppe min frozen yoghurt med Oreo, vingummi, karamelsauce, jordbær, melon og granatæblekerner. Hvad kan du lide på din frozen yoghurt?

Det geniale ved, at Hjem-IS har fået frozen yoghurt på menuen, er, at man bare kan sidde hjemme hos sig selv og ret nemt lave en lille is-fest den dag, den blå bil kører forbi, det kan man holde øje med inde på deres hjemmeside. Man kan også vælge at tilmelde sig deres SMS-service lige her!, så der tikker en besked ind, når bilen er i nærheden. Her kan du se, hvor Hjem-IS-bilen er lige nu.

Jeg har heldigvis en ekstra bøtte med jordbær frozen yoghurt i fryseren, så nu venter jeg bare på, at dagene igen bliver lidt sommerlige.

 photo toppin til frozen yoghurt_zpshnymgbbg.jpg

Du kan læse mere på Hjem-IS’ Facebook-side, hvis du vil vide lidt mere om deres nye is.

//Sponsoreret indlæg//

2 tanker om “Frozen Yoghurt og toppingfest hjemme på altanen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *