Glimt fra Ísaks kagebord

Et lille snapshot fra kagebordet, da vi i søndags fejrede vores lille Ísak, der blev døbt i kirken i min hjemby på Færøerne. Vi lavede al maden selv, så vi havde en mega travl lørdag, men vi nåede det hele – og kagebordet blev også rigtig fint. Jeg vidste godt, vi ville få vildt travlt, så jeg havde heldigvis besluttet at bestille en fin lagkage med skyer og balloner fra en dygtig konditor – jeg havde nøje forklaret, hvordan jeg ønskede kagen, og jeg var så glad for den. På kagebordet var der udover lakagen…
Kransekage
Lakridsflødeboller
Kladdkaka
Cupcakes med blåbær og vaniljefrosting
Cheesecakes
Popcakes
Frugttærte
 photo kagebord_isak_zpsa5c34517.jpg

 photo kaebord_cupcakes_zpsa1db8f76.jpg

 photo isak_barnedaab_kageord_zps63a2cf14.jpg

2 tanker om “Glimt fra Ísaks kagebord”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *