♥ Paris og Ladurée - Cute CarbsCute Carbs

♥ Paris og Ladurée

7. april 2013 in ♥ Søde spots

 photo paris_zpsc6e72d7d.jpg

I påskedagene var jeg i Paris med mine forældre, søster og kæreste, og selv om der var meget koldt, så er Paris skøn. Virkelig skøn! Der er så mange vidunderlige steder, og vi nåede bl.a. forbi Sacré Coeur, Eiffeltårnet og boede i det skønne latinerkvarter. Vi fik spist en masse lækre croissanter – det er et must i Paris, de smager fantastisk, jeg er især vild med dem fra det franske bageri ”Paul”, som du finder over hele byen.

 photo macaron_laduree_zps4e0bf838.jpg

Og så er der selvfølgelig det fineste konditori: Ladurée! Fin kagekunst, velsmag og kvalitet. Ladurée er især kendte for de farverige og lækre macarons, og det franske konditori er helt sikkert et besøg værd, hvis du er så heldig, at du smutter forbi Paris. Jeg købte seks macarons i den fineste boks – det er dyrt, men smager fantastisk! En af deres mest populære macarons er karamel, så den købte jeg selvfølgelig sammen med vanilje, jordbær, hindbær og lakrids. Og favoritten er uden tvivl lakrids – mums!

Hvis du ikke allerede har været i Paris, så kan jeg kun anbefale byen, croissanterne, butikkerne og romatikken. Og husk Ladurée ♥

Har du nogle mustsee-tips til Paris, så del gerne i kommentarfeltet.
 photo sacre_ceaur_zps11adf3d3.jpg

Share This Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Piskeriset 7. april 2013 at 23:37

  Ladurée er også blandt mine Paris-favoritter – de slår altså Pierre Hermé i min verden 🙂

  Jeg kan anbefale Le Vernet – virkelig god fransk restaurant, hvor tjenerne er så tilpas arrogante (dog med et glimt i øjet), som man forventer af franske tjenere 😀

 • Reply Fit´n Run 10. april 2013 at 15:54

  Ej lyder til at I har haft en skøn tur 🙂

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

 • Reply Sanne 10. april 2013 at 21:27

  yummy Laduree!!! Deres Ispahan flødeskumskage og lyserøde macarons med rosesmag er mine favoritter 😉 Sidst jeg besøgte Paris brugte jeg tip fra denne norske madbloggers paris guide: http://grayzine.no/matbloggen/2013/01/06/parisguiden/ Specielt hendes tips om Rose Bakery og Mariage Fréres i Marais – er værd at skrive i huskebogen..!

 • Reply Janne 11. april 2013 at 20:20

  Åh, de ser gode ud de macarons. Jeg er vild med lakrids!
  Jeg får helt lyst til at rejse til Paris 🙂

 • Reply Stine Hansen 12. april 2013 at 17:02

  Uhhhh…. Paris!!! Jeg var der for tre år siden med mine søskende og mine forældre. En fantastisk tur.. Som min søs og jeg pt. planlægger at gentage bare os to..

  Tjek denne blogger – han kan vel næsten kaldes Paris-gud

  http://www.davidlebovitz.com/

 • Leave a Reply

  Back to top