Fredagstip – superlækker weekend-brunch

 photo brunch_toldbodden_3_zps1e8fb1df.jpg

Stikkelsbær-marmelade med masser af vanilje og lækker, lækker ost, frisk smoothie, kærnemælks is, sprød bacon, røræg, oksepølse med ramsløg, havtorn coulis, fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade… Og jeg kunne blive ved! Brunchbuffeten på Toldboden er virkelig lækker – og helt sikkert et besøg værd!  

Jeg har ikke kun optur over den lækre brunchbuffet, men også indretningen – elsker de lyse lokaler med den fine udsigt over vandet, og den rå indretning med plankeborde, levende lys og friske blomster.

 photo brunch_toldboden_1_zps2707f89d.jpg

 photo brunch_toldboden_2_zps834c60c5.jpg

Brunchen koster 225 kr. pr. person, men så er der også drikkevarer i ubegrænsede mængder. Lidt dyrt – men hver en krone værd, synes, det var en fantastisk brunch, den bedste jeg har spist i meget lang tid! Læs mere om brunchn på Toldbodens hjemmeside

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så er du altid opdateret på de søde sager.

 photo brunch_toldboden_zpsd03d307f.jpg

4 tanker om “Fredagstip – superlækker weekend-brunch”

  1. Jeg har også fået deres brunch op til flere gange – og den er bare tip top! Prøv også brunch på Bio Mio ved Kødboderne, den er også helt fantastisk, med rodfrugts fritter og lækre dips!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *