Et twist af vanilje

Jeg er megafan af vanilje! Lækre saftige vaniljestænger giver en fantastisk smag i bagværk, desserter og duften er nærmest magisk. Derfor er jeg selvfølgelig også vild med Dr. Oetkers nye produkt ”Vanilje-Twister”, som, jeg faktisk synes, er ret genialt.
Photobucket
Det er en lille kværn, der indeholder fem tørrede og hakkede vaniljestænger, og det er jo supersmart, for store dele af smagen sidder i stangen og ikke i kornene, så der er intet, der går til spilde.  Jeg synes, smagen er vidunderlig og intens – og jeg gav da lige min morgenmad i morges et twist af vanilje.

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.
Photobucket

6 tanker om “Et twist af vanilje”

  1. Har netop hørt om det lille vidunderprodukt i dag! Det skal helt sikkert prøves næste gang, der skal bages i det lille hjem – er vaniljoholiker!

    Kh Mette

  2. Jeg laver selv ofte vanillesirup til min kaffe. Dertil bruger jeg “tomme” vanillestænger. Derefter tørrer jeg vanillestangen, og vupti – så har jeg hjemmelavet vanillepulver :o)
    Jeg bruger pulveret i kager, som drys på havregryn med blåbær og meget mere!
    Hermed er tippet givet videre – og i længden sikkert billigere end kværnen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *