Søde sposts – Lækker yoghurtis fra Frozberry

Photobucket

Jeg har været i USA et par gange, og jeg elsker deres yoghurtis-koncepter, hvor man kan vælge mellem mange forskellige yoghurtis-varianter for så at toppe isen med alverdens lækre toppings. Og derfor er jeg også blevet stor fan af den forholdsvis nye og meget lækre Yoghurtis-biks, som ligger på Falkoner Alle 80 på Frederiksberg! 

Jeg var der i går og nød en lækker is med banan og jordbær yoghurtis, som bl.a. blevet toppet med Snickers, Oreos, friske jordbær og Click Mix fra Haribo – mums!!

Photobucket

Frozberry yoghurtis er fedtfattig, og du kan vælge mellem mange forskellige smagsvarianter og endnu flere lækre toppings. Hvis du er vild med is, og ikke allerede kender Frozberry, så vil jeg klart anbefale et smut forbi den lækre is-biks på Falkoner Alle.

Kender du Frozberry? Hvad synes du?

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

Photobucket

20 tanker om “Søde sposts – Lækker yoghurtis fra Frozberry”

 1. Jeg elsker Frozen yoghurtis, men i Danmark har det én stor ting imod sig. * * PRISEN * *. Besøgte Frozberry som du nævner i din blog. Og 50-70 kr. for en is med frugt er bare 20-30 kr. for meget.

  I USA giver du 3-4 USD (20-24 kr.) for en tilsvarende.

  1. Jeg er helt enig Jens – det er for dyrt! Men jeg synes alligevel, at det smager så godt, at jeg gerne giver det engang imellem;)

 2. Jeg eeeeelsker det!!
  Jeg levede nærmest af frozen yogurt da jeg boede i London, og jeg hader derfor meget, at det ikke kan købes her i Odense. 🙁 ÆV!
  Det smager nemlig alt for godt, og kan spises med god samvittighed!

 3. Årh håber virkelig at der engang kommer sådan en yoghurt-biks her i midtjylland. Vil helt vildt gerne prøve sådan en frozen yoghurt og jeg synes det ser så hyggeligt ud med alle de toppings! Bliver lidt misundelig når jeg ser de søde billeder. 🙂

  1. Ja, det nemlig superhyggeligt at lave sin helt egen version med en masse lækre toppings:) Du må besøge Frozberry, når du engang kommer forbi KBH 🙂

 4. Jeg smagte det i Dublin i sommer og var ikke så vild med smagen. Synes det smagte for meget i gennem af syrlig yoghurt. Så vil jeg hellere have lidt god italiensk is uden topping.

  1. God italiensk is holder altid! Men jeg er selv ret vild med den gennemtrængede yoghurtsmag, og synes det er dejligt, at isen ikke er proppet med kalorier:)

 5. Jeg er også helt pjattet med det! Jeg spiser det gerne hver dag, når jeg er i USA. Elsker-elsker-elsker, at man kan vælge alverdens toppings og bare fylde så meget i bægret, som man ønsker. Jeg har endnu ikke været i FrozBerry, men det må jeg MEGET snart lave om på 🙂

  1. Jeg spiser også lidt for meget yoghurtis, når jeg er i USA, det er så billigt og lækkert. Nyd din is hos Frozberry, når du engang besøger dem:)

 6. Iiih, jeg er vild med frozen yoghurt – jeg smagte det for først gang for en måned siden i New Delhi. Det er virkelig fantastisk, jeg må klart prøve det, når jeg kommer til KBH næste gang. 🙂 Kan du huske, hvad priserne er?

  1. Hej Maria – ja, jeg er også heldt vild med forzen yoghurt!! Jeg kan ikke huske helst præcis, hvad 100 g koster. Men konceptet er, at du fylder dit bæger med is og toppings, og så bliver bægeret vejet…

 7. De smager så super lækkert!
  – Ved du egentlig hvor mange kalorier der cirka der i dem? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *