Mine søde Irma-favoritter

Sponsoreret indlæg: Lige om lidt har en af min yndlingsbutikker fødselsdag – Irma bliver 126 år. Det er da ret sejt, for 126 år er altså lang tid i vores meget omskiftelige verden. Jeg er ret stor fan af Irma-pigen, synes hun er ret cute! Og så er jeg selvfølgelig endnu større fan af den butik, hun repræsenterer, jeg kan nemlig godt lide at blive overrasket, når jeg handler, og det gør jeg i Irma. At Blive fristet af lækre produkter – det er lige noget for mig, og det sker også hele tiden for mig, det kan være en dyr fornøjelse, men hvis kvaliteten er i orden, og jeg er glad, når jeg kommer hjem med lidt for meget i indkøbsposen, så er det ok… Kender du det?

Jeg kan finde mange yndlingsprodukter på Irmas hylder, men nogle af de søde favoritter er helt sikkert disse…

Jeg er vild med, at de har så stort udvalg af økologi – og disse økologiske lakrids hjul smager toplækkert Photobucket

Irmas økologiske chokoladeblok-serie er virkelig fantastisk, og min klare favorit er den med lakrids, lidt lys chokolade men mest hvid chokolade, som I jo ved, jeg elsker.
Photobucket

Og hvis man ikke lige har tid til at lave hjemmelavede flødeboller, så er de store flødeboller fra Irma altid et hit – selvfølgelig især dem med kokos…
Photobucket

Valrhona – har jeg brug for at sige mere? Elsker, at jeg altid kan købe lækker Valrhona i den lokale Irma.
Photobucket

Islandsk slik i København, ja tak! Det gider jeg godt! Jeg elsker islandsk slik, og sætter stor pris på, at jeg lige kan løbe i den lokale Irma, hvis det lager, jeg altid har med fra Færøerne, er ved at være tomt. Lige nu er jeg vild med disse små kugler – blød lakrids pakket ind i lys chokolade, der selvfølgelig er vendt i dejlig lakridspulver.

Photobucket
Og til alt det søde skal der også noget lækkert te – lige nu er min Irma-te favorit den grønne te med kvæde og havtorn.

Photobucket

Hvad er dine yndlings søde sager på Irmas hylder?

Pssst…Når Irma torsdag d. 23. august fylder 126 år er det selvfølgelig med en masse lækre tilbud, så jeg skal klart med til fødselsdagsfest. Men jeg glæder mig nok allermest til at møde en Irma-pige i levende live – på selve fødselsdagen vil der nemlig være 76 Irma-piger i byen. Håber, jeg møder en, der er jo så cute!

Photobucket

8 tanker om “Mine søde Irma-favoritter”

  1. Jeg var selv Irma-pige i 2 år 🙂 2 rigtig dejlige år hvor jeg tog min detailuddannelse og helt bestemt startede det stormfulde (og til tider dyre) forhold mellem Irma og jeg 😉

    Jeg skal i hvert fald også med til ‘fest’ for jeg var med til at fejre de 120 år 😀

    1. Takk 🙂 Eg veit ikki, um mann fær tær í Føroyum. Men tær eita Pipar Perlur og eru frá merkinum Nóa – smakka so lekkurt:)

  2. Bliver helt lækkersulten og nødt til at cykle forbi Irma i dag, elsker nemlig også deres chokoladeblokke med hvid chokolade og lakrids. Mums 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *