Kærnemælkskoldskål med flødeskum og bananer

Photobucket

Min skønne mormor var virkelig god til at lave mad, og jeg er meget taknemmelig for, at jeg bare har arvet en lille smule af hendes talent i et køkken. Dagens dejlige og sommerlige opskrift er fra min mormor!

Koldskål med flødeskum og bananer er en tradition i vores familie – en tradition, som vi har fra mormor. Det smager fantastisk, og selv om du elsker kammerjunkere, det gør jeg også, så synes jeg, du skal prøve en omgang hjemmelavet koldskål med banan og let pisket flødeskum.

Photobucket

Opskrift på hjemmelavet kærnemælkskoldskål
1 l kærnemælk
3 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
1 vaniljestang

Sådan gør du:

  • Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps
  • Rør æggesnapsen i kærnemælken
  • Lad koldskålen trække i køleskabet i en time 

Server kærnemælkskoldskålen med let pisket fløde og nogle lækre skiver banan – det smager himmelsk. Og hvorfor købe koldskål, når det er så nemt at lave…

Følg Cute Carbs på facebook eller på bloglovin, så går du ikke glip af nye søde sager.

God sommerdag til jer!
Photobucket

7 tanker om “Kærnemælkskoldskål med flødeskum og bananer”

  1. Åh endnu en ting fra din side jeg snart må prøve af..min tidligere roomie lavede også altid selv koldskål om sommeren og det smagte himmelsk..hun puttede også lidt citron og citronskal i…ååh altså..glæder mig til at smage med banan og flødeskum..:)

  2. Min opskrift er næsten den samme , har dog
    4 æggeblommer
    2 spsk sukker pr æggeblommer og 1l ymer i også . Den er virkelig os god 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *